Gratis KEES plakken (verlengd) met sponsoring aan de Hartstichting

Product: Alleen geldig op kees plakken Gerijpt, kees plakken Extra Gerijpt, kees plakken Tuinkruiden of kees plakken Komijn 150 gr.packshot

Winkel: Het actieproduct mag worden gekocht bij iedere supermarkt of andere winkel in Nederland.

Specifieke actievoorwaarden: Mensen die eerder aan een geld-terug actie van Keesmakers hebben deelgenomen, zijn uitgesloten van deelname. Deze geld-terug-actie is begonnen op 11-11-2016. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Deze actie eindigt op 31-12-2017 óf wanneer alle beschikbare cashbacks zijn uitbetaald.
Je hebt een unieke actiecode (deze is te vinden op actieverpakkingen) nodig om mee te kunnen doen aan deze geld-terug-actie. Let op: voor deze actie geldt op=op. Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden.

Website: https://static.scoupy.nl/hartstichting/

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties Pagina alle lopende GTA’s op een rijtje staan.

Advertenties

6 comments

  1. Waar kan ik de actiecode vinden? Heb al verschillende keren gekeken, maar nog geen ‘probeer gratis’ code of sticker gevonden op de verpakking van Kees kaasplakken

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s