‘Beurs Eigen Huis’ van 17-19 maart in de Jaarbeurs

Van kavel, bouwval of wilde plannen tot droomhuis: zo realiseer ook jij je droomhuis!
Bouw- of verbouwplannen? Of staat het aanpakken van tuin, keuken of interieur al tijden op je to-do-lijstje? Kom van 17 t/m 19 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en doe volop inspiratie op! We verzekeren je, daarna wil je gelijk aan de slag! De ticketverkoop is in volle gang en ook de media campagne is van start. De komende tijd kan je niet om Beurs Eigen Huis heen! Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!

beurs-eigen-huis

REALISEER JE DROOMHUIS!
Beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs in haar soort en is één grote ontdekkingstocht voor iedereen met bouw-, verbouw en verhuisplannen. Er is van alles te doen; van het luisteren naar sprekers, het opdoen van inspiratie, het bekijken van de laatste trends, tot het je laten adviseren door een architect. De beurs geeft een kijkje in de keukens, woonstijlen en tuintrends van de professionals. Een bezoekje waard dus!

BOUWKAVEL, NIEUWE WONING OF VERBOUWING?
Of je nu middenin een verbouwing zit, voor het eerst gaat verhuizen, of aan het begin staat van het bouwen van je droomhuis, met zulke grootse plannen in het vooruitzicht is het fijn om alles terug te vinden op één plek. Beurs Eigen Huis is er voor iedereen die dolgraag zijn of haar droomhuis wil creëren.

TRENDS, FINANCIERING & VERGUNNINGEN
Bezoek Beurs Eigen Huis en krijg antwoord op al je vragen. Hoe te beginnen, wat zijn trends en mogelijkheden, vragen over financiering, duurzaam bouwen en vergunningen, etc. Van 17 t/m 19 maart ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht. Bestel nu tickets en profiteer van de voorverkoopkorting.

VOOR IN DE AGENDA
Datum- Beurs Eigen Huis 17 t/m 19 maart 2017
Locatie- Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden- 10.00 – 17.00 uur
Entreeprijzen Kassakaart: € 16,- p.p. | Voorverkoop: € 12,50 p.p.
Website (info & tickets) www.realiseerjedroomhuis.nl

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen.

Advertenties

12 comments

  1. Ik doe graag mee met de winactie! Ik zou graag kans maken op twee kaartjes, 1 voor mij en 1 voor mijn vriend. We willen samen een huis gaan bouwen en hopen nuttige informatie en ideeën voor duurzaam bouwen te krijgen op de beurs!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s