DenDennis borduurpakketten

DenDennis borduren?, was mijn eerste reactie. Ik dacht dat hij de haakgoeroe was… Naar aanleiding van de review (met winactie) van Inge van het haakboek: Prettig gestoorde amigurumi’s, mogen we nu ook een borduurpakket verloten onder onze lezers. Het gaat goed met mijn doelstelling voor 2017 om meer aandacht aan hobby’s voor volwassenen te besteden.

Mocht je niet kunnen haken maar wel borduren 0dan kan je toch de prettig gestoorde feestkarakters van DenDennis borduren! Pakezel, Discobal, Slingeraap of Feestvarken geen punt. Samen met Thea Gouverneur zijn deze vier prachtige borduurpakketten ontworpen. Ze worden geleverd inclusief aïda borduurstof, DMC borduurgaren, naald en telpatroon (in kruissteek). Op de site van DenDennis zijn niet alle borduurpakketten vermeld, wel vind je daar wat leuke gratis borduurpatronen. Wat vindt je van deze voor Valentijnsdag?

Zou je graag een geboortetegel borduren?

Afmeting: circa 24 x 30 cm.

Of zit je met je hoofd meer bij Carnaval en zou een vrolijke optocht niet misstaan in de kinder- of logeerkamer?

Afmeting:          60 x 22 cm.                                                          22 x 54 cm

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen.

Advertenties

41 comments

 1. Wat leuk die geboortetegels! Haken doe ik al een paar jaar, maar borduren heb ik nog nooit gedaan. Over ca twee weken wordt ons derde kindje geboren en graag zou ik voor haar zelf een roze geboortetegel willen proberen te borduren, leuke uitdaging!

  Liked by 1 persoon

 2. Nu heb ik inmiddels overal op gereageerd.. nu moet het goed gaan 😉.

  Ik haak momenteel veel maar in het verleden heb ik veel geborduurd. Lijkt me leuk om weer op te pakken. Ik ga voor de carnaval toren. Past perfect op de kamer van ons zoontje of op die van ons dochtertje.
  🖒

  Liked by 1 persoon

 3. Ik vind het een super leuk cadeautje voor mijn creabea collega die op springen staat om een geboortetegel te borduren. Ik vind het juist heel erg leuk aangezien mijn moeder ook mijn geboortetegel heeft geborduurd. Ze vond het helemaal niets zo’n blauw witte tegel.

  Liked by 1 persoon

 4. Wat een super leuke winactie! Het pakezeltje heb ik al gehaakt, dus super leuk om het borduur pakket van de carnavalsparade te winnen.
  Het pakket waar ik nu mee bezig ben (een Buddha) is bijna af, dus moet nodig weer aan een nieuwe beginnen. 😍

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi ik doe graag mee Dendennis Party tower borduurpakket
  Dendennis Party tower borduurpakket vind ik erg leuk
  Voor bij mij dochtertje op haar kamer dit zal ze erg leuk binden

  Ik volg je op Twitter yessicakoot1
  Facebook als Jessica jill John Leidner
  En instagram als yessicaleidner
  En volg jullie op pinsterest yessica leidner
  En google+ als yessicaleidner

  Gedeeld op facebook
  Gedeeld op Twitter
  En pinterest

  Liked by 1 persoon

 6. Wow wat een super gave actie!! Ik vind het allemaal mooie pakketten, maar de optocht van carnaval is toch wel mijn favoriet. Kunnen we toch nog even door hossen hier in het zuiden.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik ben helemaal DenDennis fan. Hij ontwerpt zo’n leuke dingen. Heb dan okk bijna al zijn boekjes. Borduren had ik al lang niet meer gedaan, maar nu ben ik bezig met de Scheepjes Hygge CAL waar je borduurd op je haakwerk, en wat is dat leuk!!
  Ik zou me graag eens wagen aan de Vrolijke Optocht van DenDennis, leuke figuurtjes, vrolijke plaat.

  Liked by 1 persoon

 8. Wat leuk! Lang niet geborduurd en wil het graag weer eens oppakken. Ik doe daarom dan ook graag mee voor het geboortetegeltje. Mooi in het kamertje van onze uk. 😊
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

  Liked by 1 persoon

 9. Wat leuk! Mijn zus is dol op borduren, ik zou graag de het pakket met de parade aan haar geven. Ik volg je ook op twitter en instagram 🙂 (en facebook)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s