Wardo Wonder dvd en Wonderlijk doeboek

Bij Melissa Schrijft won ik een Wardo Wonderpakket met een Doe Boek en Wonder School afleveringen 14 t/m 26 op dvd. Hartstikke leuk voor onze dochtertjes want we zijn vorig jaar naar Wardo Wonderschool Live! Theatershow geweest.

Het Wonderlijke Doeboek is of was verkrijgbaar bij de Hema en bevat 50 pagina’s vol wonderlijke opdrachten, puzzels, rebus, zoek-de-verschillen en kleurplaten. De wonderlijke trucs worden uitgelegd met tekst in stappen ondersteund met foto’s. Op de Wonderlijst kan je lezen wat je nodig hebt. Het Doe Boek bevat geen leeftijdsaanduiding, wel de vermelding de trucs onder begeleiding van een volwassene uit te voeren. Ik zou er toch wel 7+ aan vast plakken, omdat er veel leeswerk is. Mocht je aan het eind de code goed hebben, dan is online een heus Diploma te printen! Het Wonder School Doe Boek is een uitgave van Telekids, Hema en Just4Kids 2015.

9200000056548021Wonder School, deel 2 met de afleveringen 14 t/m 26 duurt ruim 2 uur, of wel 13 afleveringen van 11 minuten. En met de voorjaarsvakantie voor de deur zijn we hier erg blij mee. ‘Leer ZELF verwonderen’, want hoe ging het ook alweer? Regelmatig keken we een aflevering op televisie maar zat er altijd wel iemand door heen te praten, dit tot grote frustratie van de oudste.

In ‘Wonder School’ maakt Wardo de wereld wonderlijk met grote en kleine trucs. In Wardo’s handen worden zelfs alledaagse voorwerpen bijzonder. Iedere les is er tijd voor een wonderlijke afspraak in het Wonder Theater in Kids Wonderland, waar Wardo wordt verwonderd door jonge verwonderaars. Iedereen kan hier zijn trucs laten zien, van beginnende goochelaars tot ervaren, jonge artiesten. Zij laten hun meest wonderlijke trucs zien en verdienen met deze indrukwekkende, onverklaarbare gebeurtenis hun Wonder Diploma.Terug in zijn ‘Wonder School’ leert Wardo de kijkers thuis de kunst van het verwonderen. Hij legt een wonder uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die de kijker vast wel in huis heeft. Hierdoor kan de kijker direct zelf aan de slag en iedereen in iets laten geloven dat eigenlijk helemaal niet kan, want… Wonderen zijn de wereld echt nog niet uit!

Wonder School serie 1 deel 2 is geschikt voor AL en uitgebracht door Telekids i.s.m. Just Productions & Just Entertainment. Dank je wel Melissa Schrijft!

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s