Shapewear Body (naadloos) van Scala Europe

Een goed begin van 2017 toen ik bij Scala Europe de Nieuwjaars goodiebag won. Ik mocht mijn maat doorgeven en ontving vlot daarna het pakket met twee panty’s en een huidkleur bodysuit. Ik dacht direct aan mijn nieuwe jurk van ZenDee Fashion, daar wilde ik de shapewear onderdragen.

Scala Europe biedt shapewear aan die je silhouet blijvend veranderd. De exclusieve en naadloze Anti Cellulite & Shapewear producten zijn een revolutie in de afslankindustrie. Tijdens het dragen van onze comfortabele ondermode wordt de doorbloeding gestimuleerd en door de werking van de biokristallen (Emana garen), rekent je lijf af met cellulite.

a04971-detalhevrij123-540x952-1-540x990De huidkleurige body die ik heb ontvangen bevat geen biokristallen. Wel tekent het mijn lijf. De maat klopt en de body trekt zich gemakkelijk aan. Er zitten verstelbare, doorzichtige bandjes aan en huidkleurige bijgevoegd. De body is naadloos en snijdt niet in mijn huid. Ook komen er niet ergens anders bubbels tevoorschijn, de druk lijkt evenredig verdeeld. Gelukkig ook niet op mijn rug, want dat vind ik zo lelijk. Mijn borsten genieten voldoende ondersteuning en de body is dus geschikt voor cup E. Het heeft een sluiting met plastic drukknopjes, niet met haakjes, dus een toiletbezoek is ook geen punt. De lijfkleur staat niet ouwelijk, de body heeft een moderne vorm.

De shapewear body is ook met een string i.p.v. een slip verkrijgbaar en dan ook in het zwart. Van maat 36- 50, bevat 80% Nylon, 12% Spandex en 8% katoen en is op de hand te wassen. Op de site staat veel informatie over de verschillende produkten die Scala Europe aanbiedt. Zo kan je van tevoren een goed beeld vormen van het produkt en of het bij je past. Dank je wel Scala Europe voor het pakket, ik ben er erg blij mee.

 

Advertenties

2 comments

  1. Prachtig en zal zal mooi zijn onder al mijn outfits….
    Ik ken het niet maar zou zeker zoiets aandoen omdat het mijn figuur zou corrigeren en ik er slanker uit zal zien….
    Ben al meteen op de website aan het kijken 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s