Recensie: Mijn Babyshower van Pauline Oud

Intussen is het helemaal hip om een babyshower te organiseren voor de aanstaande mama. En het is net zo leuk om daar ook leuke herinneringen van te hebben door er foto’s van te maken. Maar wat als alle gasten die aanwezig zijn een leuk stukje schrijven en wordt genoteerd welke cadeau’s de aanstaande mama krijgt? 9789461448712

Mijn babyshower
In het boek van “Mijn babyshower” kunnen gasten de informatie kwijt die ze graag willen vertellen. De voorgedrukte pagina’s, allen voorzien van een leuk kleurtje en prachtige illustraties, zijn een mooie lijdraad. Zeker voor de gasten die niet zo goed weten waar ze over willen schrijven.

Het boek is goed in te vullen op de dag zelf, maar er kunnen ook pagina’s van te voren uit het boek gehaald worden (de pagina’s zijn namelijk met een lint gestrikt). Het is natuurlijk wel weer een klusje om dit allemaal te bundelen.

In het boek kun je o.a. de volgende pagina’s vinden:
– Babyshower uitnodiging: hier kun je een foto of het kaartje plakken van de uitnodiging ook kunnen de gasten hier schrijven door wie de abyshower is georganiseerd en hoe de gasten werden uitgenodigd.
– Voor jou! een kleine inleiding  voor de a.s. mama
Cadeautjes! Hier kun je schrijven welke cadeautjes je hebt gekregen en van wie je het gekregen hebt
Jouw gasten schrijven: Een aantal vragen die gesteld worden aan de gasten die allemaal gaan over de a.s. moeder (“Jij wordt een supermama omdat”. “Wij kennen elkaar sinds” en “Hierover hebben we zó gelachen” zijn enkele voorbeelden).
En uiteraard zijn er heel veel plekken waar foto’s geplakt kunnen worden van het feestje. Te denken is aan het eten, de cadeautjes enzovoorts.

Mijn mening:
Het boek zit erg leuk in elkaar en is dan een leuk cadeau om te geven als eerste cadeautje op een babyshower. Met veel uitgenodigde gasten zou ik de gasten van te voren al het e.e.a. laten invullen zodat je op de babyshower zelf niet te veel hiermee bezig bent. Met een kleinere groep is het juist een leuke activiteit op de dag zelf als je geen spelletjes of andere bezigheden gepland hebt staan. Het van te voren even goed doornemen is sowieso geen slecht idee!babyshower_dk_660_thumb

Info en waar te koop:
Mijn babyshower is o.a. hier te koop voor €14,95
Vormgeving: Studio ImageBooks
Tekst en Illustraties: Pauline Oud
ISBN: 9789461448712
www.paulineoud.nl en www.imagebooks.nl

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen, maar kijk gerust op onze win(naars) pagina voor alle lopende winacties. 

Advertenties

9 comments

  1. Bij mij zal er geen baby meer komen, dus ook geen babyshower. Eigenlijk ook nog nooit gehad, wel leuk dat het meer en meer gehouden wordt. Vind het wel erg leuk! (ps, ik loot niet mee 😉 )

    Liked by 1 persoon

  2. Mijn nichtje van 11 belde me van de week of ik samen met haar de babyshower voor haar moeder wil organiseren het zou super leuk zijn om dit boekje daarvoor te gebruiken

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s