Persberichten Vrijdag #58

>> Sensa® by Cosentino geeft een exotisch tintje aan de keuken <<

ndian Black is een granietsoort die donker en intens is met een glanzend gepolijste afwerking over het gehele oppervlak. De zwarte achtergrond is doorregen met heldere, bijna kristallijne aders die allemaal verschillend en even fascinerend zijn, waardoor het graniet er extra aantrekkelijk uitziet. Een echte eyecatcher die nooit zal gaan vervelen. De andere Sensa® kleuren zijn: Black Beauty, Glacial Blue, Orinoco, Colonial White, Ice Blue, Moak Black en Bianco Antico: deze nieuwe exotische Sensa® granietsoorten hebben allen een een uniek en exclusief aderpatroon en zorgen voor schoonheid, functionaliteit en beleving in iedere ruimte. Sensa® by Cosentino beschikt over een unieke materiaalgarantie van 15 jaar. Informatie bij: www.sensabycosentino.com.

>> LOGIS HOTELS LAAT JOU KENNISMAKEN MET VIJF MOOIE FIETSROUTES <<

Nu de dagen langer worden en de zon zich steeds vaker laat zien, slaan de lentekriebels weer flink toe.  Om de komst van de lente te vieren, geeft Logis Hotels jou een selectie van vijf mooie fietsroutes in en buiten Nederland. Hôtel La Marée of Hôtel L’océana zijn een mooie uitvalsbasis om het kustgebied Vélodysséé te bewonderen. Liever het binnenland in? Kies dan Hôtel La Tonnellerie in Tavers om een gedeelte van de Loire-kastelenroute te fietsen. Of bezoek – tijdens de Via Rhôna route – Hauterives waar je heerlijk kunt overnachten in Hôtel Le Relais. Weekend weg in eigen land? Dan kun je prima terecht in het centraal gelegen Hotel Het Wapen van Harmelen zodat je een mooie fietstocht door de prachtige natuur kunt maken. Waar brengt het avontuur jou deze lente?

>> Gel-a-Peel breidt uit met nieuwe accessoires <<

Vorig jaar introduceerde MGA Entertainment de populaire speelgoedlijn Gel-a-Peel. Hiermee kunnen jonge meiden met gel mode-accessoires maken. Zij vinden het ontzettend leuk om eigen designs te ontwerpen en delen met vriendinnen. De eerste armbandjes zijn gemakkelijk te maken aan de hand van ontwerpsjablonen, eenmaal de smaak te pakken, kan er volop geëxperimenteerd worden met kleuren, vormen en designs. Spelenderwijs leer je modeaccessoires maken die bij jouw stijl passen. Gel-a-Peel maakt bij meiden de innerlijke designer los! Ontwerp. Peel. Draag en deel!

>> Pieter Konijn heeft drie nieuwe babyzusjes!

>> BEKIJK NU DE GLOEDNIEUWE POSTER EN TRAILER VAN <<

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2.Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) ontrafelen de mysteries rondom Peter Quill’s vader.
Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven. 
Bekijk hier de trailer

>> Cooool Blue <<

Advertenties

4 comments

  1. Ik dacht dat die boxspring grijs is en niet blauw?? Maar ik ben dol op blauw, toevallig vandaag al hele mooie sieraden langs zien komen 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s