Dove Essential nourishing Lotion (review)

dove1Als de kinderen verkouden zijn smeren we voor het slapen gaan LUUF op de borst en op de rug van hen. LUUF is een balsem dat verlichting geeft bij een verstopte neus en bij verkoudheid. Nadat we dit een keer bij een verkouden Elin hadden gesmeerd wilde ze dit elke dag wel. Maar als je niet verkouden bent is LUUF natuurlijk niet nodig, dus pakte ik de eerste de beste tube zalf uit de la en smeerde ik deze op haar borst en rug. Sindsdien is dit elke avond een vast ritueel voor het slapengaan, en nog steeds noemt ze zalf ‘LUUF’.
Als Elin is gevallen of zich ergens aan gestoten heeft en er is  net ietsje meer nodig dan een kusje, dan moet er ook ‘LUUF’ op de zeker plek gesmeerd worden en komt ze met de tube zalf aanlopen.

Een andere voor-het-slapen-gaan-ritueel is het voorlezen van 3 boekjes. Op een avond koos ze voor het Uittrekboek van David en Goliat. ‘De eerste steen was al raak! De reus viel om’. Op het plaatje zie je dat Goliat op de grond ligt met een flinke wond zijn hoofd. Elin reageerde: ‘Even ‘LUUF’ op het hoofd van Goliat smeren!’ Wij kwamen niet meer bij van het lachen ….
dove2
Een tube zalf is hier dus best snel leeg. De fles Dove Essential was daarom welkom en ging direct naar Elin.
Schoonheid begint van binnenuit. De essentiële voedende lotion van Dove werkt diep. Het hydrateert niet alleen de oppervlakte van de huid, het zorgt ook voor diepe voeding en voor een langdurig prachtig zacht en gladde huid.

Deze lotion is een lichte crème. Het voelt ook niet vet en plakkerig aan wat ik ook wel fijn vind. Het smeert ook makkelijk uit op je lichaam. De geur is het typische Dove-geurtje wat ik zelf wel lekker vind ruiken.
Een fles van 250ml kost ongeveer € 2,95 en is in diverse drogisterijen te koop.

Met deze fles kunnen we heel wat avonden Elin mee insmeren. Ook voor zere plekken zal deze ‘LUUF’ goed van pas gaan komen.

Bewaren

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s