Gratis Pattex RE-NEW, Pure White Hygiëne & Speed Silicone

Deze keer dankzij een oplettende lezer, zie je een geld-terug-actie geef het dan gerust door via thuisleven@gmail.com

Product: Pattex RE-NEW, Pure White Hygiëne & Speed SiliconePattex renew 1 met actiecoupon. Maximaal 3 producten terugbetaald per persoon, gezin, adres en/of IBAN nummer.

Specifieke actievoorwaarden: De actie vindt plaats vanaf 1 maart 2017 t/m 31 juli 2017. De inzendingen na 30 september 2017 worden niet in behandeling genomen. Koop een Pattex RE-NEW, Pattex Pattex Pure White Hygiene of Pattex Speed Silicone en neem de actiecoupon 100% gratis mee.  Upload uw kassabon op http://www.pattex.nl óf stuur de ingevulde actiecoupon samen met uw orginele aankoopbon in een voldoende gefrankeerde envelop naar onderstaand adres:
Henkel Pattex Renew Refund

c/o Address System

Postbus 153

4560 AD Hulst

Website: via Pattex

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties Pagina alle lopende GTA’s op een rijtje staan.

Advertenties

3 comments

  1. Pattex RE-NEW, Pure White Hygiëne & Speed SiliconePattex renew met actiecoupon. Maximaal 3 producten terugbetaald per persoon, gezin, adres en/of IBAN nummer.moet je 3 dezelfde of 3 verschillende pattex producten kopen en moet je de actiecoupon 100% gratis ook gebruiken met downloaden van je kassabon.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s