Winnaarsblog – over prijzen claimen en een snelloting

Voor de oplettende lezer zal het vast geen schok zijn om te zeggen dat we deze week geen winnaars hebben te melden via Naamloten. Het is rond de periode van Carnaval (bewust) rustig geweest omtrent de win-acties. Zo rustig dat we deze week geen aflopende win-acties hebben…

Het verbaast ons wel dat niet alle prijzen van de afgelopen week geclaimd zijn. Het is moeilijk om bekenden te taggen op alleen een voornaam, mijn tip is om deel te nemen onder je volledige naam en natuurlijk onze Facebookpagina en win(naar)pagina te volgen.

borduurpakket-dendennis-party-tower-751_1Het Borduurpakket naar keuze  van DenDennis verloten we op Facebook d.m.v. een snelloting. Alleen een reactie volstaat en de uitslag volgt 15 maart in de reacties onder het betreffende bericht. De link naar Facebook.

beurs-eigen-huis

De vier resterende kaartjes voor de Beurs Eigen Huis willen wij graag mailen aan de eerste gegadigde die ons benaderd via thuisleven@gmail.com. Deze beurs vind komend weekend al plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s