Gratis reizen, Boekenweekgeschenk, Kidsweek en de Gouden Boekenbon!

De Boekenweek

Van 25 maart t/m 2 april is het ‘De Boekenweek’. Het thema dit jaar is: Verboden Vruchten. Het Boekenweekgeschenk ‘Makkelijk Leven’ is door Herman Koch geschreven. Het Boekenweekgeschenk ontvang je gratis bij een aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. BW17_strookgeschenkLees meer over de Boekenweek.

 

 

 

Gratis reizen

Weet je trouwens dat je op zondag 2 april gratis reist met het Boekenweekgeschenk? De reisvoorwaarden vind je op ns.nl/boekenweek. Zo geniet je niet alleen van het boek, maar heb je ook nog eens een leuk en voordelig uitje.

De Nederlandse Kinderjury

De Nederlandse Kinderjury bestaat uit alle kinderen tussen de 6- 12 jaar die gestemd hebben op hun favoriete kinderboek uit 2016. Vanaf 8 maart tot 19 april 2017 is je stem op je top 3 uit te brengen op site of op een stemformulier. Er wordt gestemd in de categorie van 6-9 en 10-12 jaar. Iedere stemmer ontvangt 2 gratis Kidsweekkranten en als je nog een reden geeft maak je met je hele klas kans op de Gouden Boekenbon!kidswkbon

De prijs van de Nederlandse Kinderjury wordt uitgereikt op zondag 11 juni 2017 op de Kinderboekenparade in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. De Senaat reikte de Pluim van de Senaat uit.

Doe jij mee aan initiatieven waarin boeken centraal staan?

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s