Menorquinas voor jong & oud (met kortingsactie)

Menorquinas, Spaanse sandalen van leer, zijn al jarenlang favoriet van onze middelste dochter. Ze draagt ze in het zand, in het gras, in de stad, het deert haar niet, ze blijft lekker lopen.

Bij de eerste zonnestralen begint het weer te kriebelen en komen de Menorquinas weer uit de schoenenkast. Groot is de teleurstelling als haar voeten weer gegroeid blijken, in dit geval is haar zusje de lachende derde want die loopt graag op de door haar zus ingelopen leren sandalen. Gelukkig mag ze van Menorquinas.nl een nagelnieuw paar uitzoeken en zelfs een paar naar keuze verloten, maar daarover later meer. Ik meet haar voeten op met een meetmaatje. Ze valt binnen maat 32 en mag eindelijk kiezen uit de Menorquinas voor grote kinderen (Kind GR) die hebben geen enkelriempje meer, alleen nog een hielband. Na zachtroze en zilver gaat ze dit keer voor KNALROOD. Ze weet het zeker, dus ik bestel ze. Niet geheel toevallig, wil ze later die middag zelf haar nagels lakken…

Menorquina 1

Dit keer duurt wachten helemaal niet lang, want de volgende dag kan ze de Menorquinas al passen. Ondanks haar brede voet en hoge wreef zitten de sandalen perfect. Ze mist het enkelbandje niet en slipt niet uit de hielband. En ze vindt ze prachtig, kijk ze eens stralen in het zonnetje!

Menorquina 2

Het onderhoud van de Menorquinas is vrij eenvoudig: de zolen even afspoelen onder de kraan en heel soms na een zand(schuur)bad het leer, de bandjes invetten en ze blinken je weer tegemoet. Dochterlief krijgt veel complimentjes en ze ondergaat ze gelaten.

De Menorquinas zijn niet alleen gemaakt in kindermaten. Ook dames en heren kunnen er zowel casual als chique in suede bijlopen. De verkrijgbare kleuren lopen uiteen van het altijd goed te combineren zwart, beige en bruin tot de opvallende glitter Menorquinas. Zie je jezelf al lopen op het strand in Ibiza (of dichterbij huis) of na afloop van een zomerse bruiloft heerlijk zwieren en zwaaien bij een ondergaande zon?

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen.

Kortingsactie

 Voor de niet winnende maar toch geïnteresseerde lezer van Thuisleven zijn de menorquinas de maand april 2017 met 20% korting te verkrijgen. Stuur bij interesse een mail naar info@menorquinas.nl met de gewenste maat en kleur.

*voor het schrijven van dit artikel hebben wij review-exemplaren ontvangen*

Nb. op Raincoats.nl worden prachtige Gosoaky regenjassen verkocht.

Advertenties

61 comments

 1. Ik zag de sandaaltjes vorig jaar pas voor het eerst, maar ik vind ze ontzettend leuk en volgens mij zijn ze ook heel makkelijk. Ik zag dat ze zelfs in tijgerprint te krijgen waren. Natuurlijk doe ik heel graag mee!
  Ik zag net dat ik je alleen op Twitter volgde (best schandalig eigenlijk), maar nu ook op de andere social media.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982, Pinterest Tamara TS)

  Like

 2. Ohhhh wat zijn ze leuk zeg! Ik zou ze met enorm veel plezier dragen en doe daarom dan ook graag mee.
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s