Persberichten Vrijdag #59

>> Bescherm je gezin met slimme smart home oplossingen <<

Het verzorgen en veilig houden van een gezin met jonge kinderen is een dagtaak voor de meeste mensen. Daarnaast hebben we vaak ook nog drukke banen en allerlei sociale verplichtingen waar we niet onderuit kunnen. Daar kun je dus best wat hulp bij gebruiken. Gelukkig hebben we tegenwoordig allerlei slimme technologieën die speciaal bedoeld zijn om ons meer veiligheid én meer flexibiliteit te bieden. Technologieën die ons laten weten wanneer er indringers zijn, wanneer we zelf niet thuis zijn. Technologieën waarmee we op afstand een oogje in het zeil kunnen houden, bijvoorbeeld als we even bij de buren zitten, of boodschappen voor het avondeten doen. Technologieën waarmee we ons gezin kunnen beschermen, ook als we op drie plaatsen tegelijkertijd moeten zijn. Technologieën voor de ouders van nu. Aanbevolen verkoopprijs en beschikbaarheid
De MioSMART Home Solutions zijn vanaf eind februari beschikbaar via de grote retailers. De sensoren zijn vanaf €39.99 te koop en een volledige kit al vanaf € 159.99.

>>Brabantia introduceert newIcon pedaalemmer <<

Kleuren zijn een cadeautje van de natuur. En lifestylemerk Brabantia maakt er met de newIcon pedaalemmer een extra mooi presentje van, voor jou én voor Moeder Aarde. Deze nieuwe, duurzame pedaalemmer is er in 3 nieuwe, frisse natuurkleuren: Daisy Yellow, Clay Pink en Moss Green. Door er een te kopen, steun je bovendien The Ocean Cleanup en hun missie om de oceanen vrij van plastic te maken.

>> Handig tussendoortje <<

Met dit innovatieve product van het Finse Designmerk Magisso merk je pas hoe handig het is om af en toe tussendoor keukenspullen met de hand af te wassen. Denk aan een snijplank of groot bord dat niet in vaatwasser past of een mes of schaal die je direct weer nodig hebt, tijdens het koken. Verkoopadviesprijs: € 15,95. Informatie bij: www.magisso.nl.

>> Drie succesvolle kostuumdrama’s in release op DVD op 25 april <<

Deze is voor de binge-watchers! Op 25 april worden er maar liefst drie Britse kostuumdrama’s op DVD uitgebracht: Poldark 2, The Collection 1 en Mr. Selfridge 4. De seizoenen worden uitgebracht door Just Entertainment.

>> UPCYCLED MEUBELS EN VERLICHTING VAN RUIG & GEROEST GEVEN AFVAL EEN TWEEDE LEVEN <<

Met een unieke collectie upcycled industriële meubels en verlichting geeft Ruig & Geroest tegenwicht in de huidige consumptiemaatschappij. De combinatie van vakmanschap, een passie voor oude materialen en oog voor het milieu resulteert in een stoere en duurzame collectie meubels en lampen. Ruig & Geroest is ontstaan uit liefde voor de natuur en het milieu en passie voor de ontzettend mooie materialen, die door jarenlang gebruik getekend zijn. Eigenaar Sebastiaan van Dulken maakt alle producten helemaal zelf. Hij vertelt: “tegenwoordig lijkt bijna alles ontworpen om zo snel mogelijk vervangen te worden. Dit veroorzaakt ontzettend veel milieuschade. Alles wat ik maak komt voort uit de materialen die ik op mijn pad tegenkom.” Afval krijgt een tweede leven en er ontstaan unieke woonproducten waarvan er geen twee hetzelfde zijn. Bekijk het complete assortiment op www.ruigengeroest.nl

>>Slippers, sleehakken en ‘peep toes’ in het vooruitzicht? <<

Voetverzorging is vaak een ondergeschikt onderdeel van onze lichaamsverzorging. We denken er meestal pas weer aan, zodra het zomerseizoen in aantocht is en onze voeten weer volop in de spotlights komen dankzij slippers, sleehakken en ‘peep toes’! Met het nieuwe LYCO’PEDI by LYCON Professionele Pedicuresysteem zorg je voor gezonde en mooi verzorgde voeten die het hele jaar door gezien mogen worden, alsof je op spreekwoordelijke wolken loopt! Voor algemene informatie is er de website: www.smoothandco.nl

>> Filmdebuut voor Hanne, Marthe & Klaasje in nieuwe K3-film <<

Advertenties

3 comments

  1. Ik heb de serie “Mr Selfridge” al een tijdje op mijn nog te kijken lijst staan. Ben er nog niet aan toegekomen maar lijkt me een leuke serie……??

    Like

  2. De voetverzorgingsproducten zien er goed uit!
    Ik besteed graag aandacht om mijn voeten er goed verzorgd uit te laten zien omdat het bijna lente is en openteen sandalen of slipper aan wil doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s