Fisher-Price vrolijke Beatbo Buggie

Rijden, knuffelen, spelen, sabbelen, praten, dansen en zingen omschrijft het vrolijke nieuwe vriendje Beatbo Buggie van Fisher-Price in één zin. Ik kan me echter voorstellen dat je met dit zinnetje geen idee hebt over wat het product nou daadwerkelijk inhoud. Lees daarom gezellig verder onder de foto (die al onthult hoe de Beatbo Buggies eruit zien).

Deze vrolijke vriendjes hebben ronde wielen waarmee uren gereden kan worden, leuk voor de kruip- en loopfase. Maar dat is nog niet alles want de oren zijn van zachte stof zodat er lekker aan gesabbeld kan worden. Tot slot kun je het gezichtje indrukken zodat er een vrolijk liedje ten gehore komt of babbelt de Beatbo Buggie er lekker op los. Als dat geen uren speel-vertier op levert dan weet ik het ook niet meer!

Mijn mening
Buiten het feit om dat ze er echt onwijs lief uitzien vind ik ze ook echt hartstikke leuk voor kleine kinderen om mee te spelen. Mijn lieve kleine neefje mocht het uittesten en het speeltje heeft een hoop te voortduren gehad. Neefje is namelijk een echte jongen en houdt niet van zoetsappigheid. Alles moet ruig en wild zijn en dus ook in zijn spel. En daar vloog de Beatbo dan van de ene kant van de kamer naar de andere kant om vervolgens als een soort van voetbal gebruikt te worden. En een lol dat het kleine mannetje had. Zeker als hij het optilde en zijn handje het gezichtje indrukte. Het geluidje had hij nog niet eerder gehoord en zorgde voor een nieuw spel… zo vaak mogelijk in één minuut het gezichtje indrukken! Yeah!

Afijn, nadat ik neefje toch iets uit de ban vond gaan ben ik eens bij hem gaan zitten en heb hem voorgedaan wat je met dit leuke speelfiguur allemaal kunt doen. Zodra hij zag dat je er mee kunt rijden plofte hij neer op zijn billen en trok het figuurtje van de ene kant na de andere kant. Vervolgens heb ik het even “afgepakt” en naar hem toegerold. Dat vond hij wel leuk en met een beetje hulp lukte het hem ook. Zo hebben we de Beatbo Buggie een tijdje naar elkaar geduwd. Een enkele keer tilde hij het wagentje op en stopte het even in zijn mond om hem vervolgens lekker nat weer naar mij te rollen. Wat een genot zo saampjes.

Waar te koop
De Beatbo Buggie van Fisher-Price zal bij de speelgoed winkels in de schappen komen te liggen. Mocht je liever van het online winkelen zijn neem dan eens hier een kijkje op de website van Bol.com

*** Voor deze review hebben we een review exemplaren ontvangen ***

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s