Speeltapijt Fun City

20170315_180404Een voetbalveld, crossbaan, waterpark, winkelcentrum en een kasteel….en dat op een prettige reisafstand van elkaar en ook nog in dezelfde plaats. Hoe mooi kun je het hebben? Onze kinderen vonden het in ieder geval geweldig toen ze dit allemaal ontdekten op het mooie speeltapijt Fun City van Speeltapijt.com.

Wat een verrassing toen het tapijt binnenkwam, de meiden vonden het erg leuk om het tapijt uit te rollen. Toen deze was uitgerold gingen ze netjes aan de rand zitten om eerst even goed te kijken wat er allemaal is afgebeeld. Genoeg te zien! De ene plek na de andere werd aangewezen. En dan al die wegen erop, ze ontdekten zelfs een fietspad. De autootjes kwamen tevoorschijn en er werd al snel druk gereden door de stad. ‘Kom we gaan eerst voetballen op het voetbalveld en daarna gaan we naar het kasteel’ aldus onze kleuter.

De afmeting van het speeltapijt wat wij nu hebben is 140x200cm. In eerste instantie leek mij deze afmeting te groot, maar nu hij in de kamer ligt zijn we er toch wel blij mee. Het kleed is groot genoeg voor speelgoed en voor de kinderen. En dat is wel prettig aangezien we een wat koudere laminaatvloer hebben. Wat onze kinderen al meteen opviel, is dat het kleed niet alleen mooi van kleur is, maar ook goed gedetailleerd. Met ec20170315_181013hte straten en parkeerplaatsen, wat het spelen erg leuk maakt. Onze kleuter heeft ook uitgevonden dat ze al haar lego kan uitstallen op het grote kleed, en dat ze dan nog ruimte over heeft om er heerlijk bij te liggen. Het enige nadeel van dit kleed is dat het geen antislip-laag heeft. Zeker op onze gladde vloer is dit niet fijn, want het kleed gaat schuiven. Voor een meerprijs kun je er nog een antislip-mat bij bestellen wanneer je speeltapijt geen antislip-laag heeft.20170315_175633

Bij ontvangst was het tapijt goed ingepakt in stevig plastic, de levering was snel en goed. Op de site vermelden ze dat als je voor 15.00 uur besteld, je het kleed de volgende dag in huis kunt hebben. Dit geldt voor bestellingen van maandag t/m donderdag.

Dit speeltapijt Fun City is een van de nieuwste speeltapijten die Speeltapijt.com in het assortiment heeft. Naast een grote collectie verkeerstapijten, hebben ze ook een groot aantal educatieve speelkleden. Voor jongens en meisjes genoeg keus. Ook zijn er hygiënische speelmatten. Erg handig voor een kinderdagverblijf, school of gewoon in de speelkamer. Wil je liever een speeltapijt van Cars of heb je een idee voor een eigen ontwerp voor een speeltapijt? Geen probleem! Het kan allemaal bij ze. Speeltapijt.com produceert de tapijten zelf en daarom is het ook mogelijk om af te wijken van de standaardmaten. Hiervoor kun je contact met ze opnemen en je voorkeuren doorgeven. Ook is er de mogelijkheid om bij je speeltapijt nog wat extra’s bij te bestellen, zodat je (klein)kind meteen kan spelen. Zo kun je voor een meerprijs autootjes, dierentuindieren set of boerderijdieren set erbij bestellen. Hiervan zijn alleen geen foto’s afgebeeld, hoe ze eruit zien is dus een verrassing.

Ik had nog nooit van Speeltapijt.com gehoord. Maar ze zijn al zo’n 8 jaar de grootste webshop voor speelkleden. Ben je op zoek naar een speeltapijt, of ben je gewoon nieuwsgierig geworden, neem dan zeker even een kijkje op www.speeltapijt.com.

20170318_140335
Een heerlijk kleed om op te spelen!

* Voor dit artikel hebben wij een review exemplaar ontvangen *

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s