Lekker klagen en dan loslaten …

Oh jongens, het is weer zo’n week hoor! Eerst begint er een raar lampje in de auto te knipperen, net op het moment dat ik naar een belangrijke afspraak moet. Dochter moet namelijk naar het consultatiebureau en ze krijst het halve dorp bij elkaar als ze een prik moet. Dan laten allebei mijn oppassen weten dat ze tóch niet kunnen komen en moet ik weer met mijn twee kinderen bij de buren gaan leuren.. De kinderen zijn sowieso erg onrustig (zal de volle maan wel zijn) en komen om de beurt ’s nachts om glaasjes water/knuffels/verloren spenen zeuren. Oh en die nachtdiensten zijn voor mij alleen, want manlief ligt lekker luxe in een **** zakenhotel in het buitenland. Door alle vermoeidheid val ik accuut van mijn nieuwe dieet af en vreet – al mopperend – een XL zak paprika chips leeg.

Whaaaaaaa!!!

Zo, dat lucht lekker op! Klagen is helemaal niet zo slecht: je raakt je negatieve energie kwijt en die blijft dan niet zich ergens in je lichaam opstapelen. Precies voor dit doel is het boekje ‘Pluk een Roos’ bedacht. Een notitieboek speciaal gemaakt om je frustraties, irritaties en klachten eens heerlijk van je af te kunnen schrijven. 

wp-1489739639417.jpg

Ik houd van schrijven en doe dat al jaren in dagboekjes en notebooks, dit boekje vind ik wel een echte toevoeging. Het is uitgegeven door Inspirerend Leven, een groot online platform voor mensen die zoeken naar inspiratie, verbinding en mooie verhalen. Dit boekje past daar natuurlijk uitstekend bij. De pagina’s zijn mooi vormgegeven en steeds anders (met en zonder lijntjes) zodat je steeds op een andere manier creatief kunt klagen. Tussen de notitiebladen zitten ook pagina’s met inspirerende teksten die je helpen om je negatieve emoties los te laten. Met praktische tips en mooie verhalen wordt het makkelijker om je dag weer een stukje lichter te vervolgen. Leuk als cadeautje, voor een mede-mopperkont of gewoon lekker voor jezelf.

Pluk een roos , Lekker klagen en dan loslaten’ | Inspirerend Leven | € 12,50 | 120 blz. | ISBN 9789020213560 |

*** Voor dit artikel hebben wij een review exemplaar ontvangen ***

 

Advertenties

7 comments

  1. Heel erg leuk. Soms is het ook lekker om even lekker te mopperen en klagen. Ik schrijf het ook wel eens op en als ik het na een tijdje terug lees moet ik meestal enorm om mezelf lachen.

    Like

  2. Ik las wel eens een klaag middag in om even alle frustraties eruit te gooien. Heerlijk! Daarna een inspannende activiteit erachter aan om de “woede” die opgebouwd is eruit te werken en ik kan er weer een hele poos tegenaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s