Lentebier Festival van Bier Events ’t Slokje op 8 april 2017

Of je bier lust? En dan in het bijzonder speciaal bier? Kom dan op zaterdag 8 april naar het Lentebier Festival voor een complete belevenis met hapjes, live muziek en natuurlijk om speciaal hiervoor geselecteerd lentebier te proeven. Bier Events ’t Slokje zorgt voor een selectie te proeven bieren als Bockbier, Saisons en Weizener. Deze zijn niet alleen zorgvuldig geselecteerd maar twee lentebieren ook zelf gebrouwen door leden uit de organisatie van ’t Slokje én door ‘Bistro Vos’. Houdt de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

17124530_1331385343622327_615534216_n

De twee naast gelegen restaurants ‘Puur Smaeck’ en ‘Bistro Vos’ verzorgen bijpassend culinair streetfood. Dit overdekte buiten-evenement is niet compleet zonder muziek, dat wordt verzorgd door zanger Chris Hordijk, onder begeleiding van Lucas Bos (gitaar). Deze zanger is bekend van ‘The Voice of Holland’, samen vertolken ze eigen werk en covers uit de ’90’s en ’00’s. De coverband Dean geeft acte de presence met bekende deuntjes van de laatste dertig jaar en DJ Bas draait tussen de optredens door. Wil je even bijpraten, bijkomen van het dansen of drink je eigenlijk liever een wijntje of frisje, dan kan dat in Wijnbar Vintage Hilversum.

 

16992498_748298682000741_5411721197083650981_o

Het Lentebier Festival vindt plaats van 16.00 tot 23.00 uur in de Biersteeg (hoe toepasselijk) te Hilversum. Deze unieke, beschutte locatie is goed te bereiken vanaf het CS Hilversum, zo’n vijf minuten lopen. Mocht je een BOB meenemen dan is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Inschrijving is niet nodig en consumptiemunten zijn op de locatie te verkrijgen. Hierdoor wordt het open karakter van dit festival gewaarborgd.

Ben jij wel eens bij een bier proeverij geweest?

#lentebierfestival2017 #lbf17

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s