Nieuw: Fashion4u review met winactie van BOTI

Het tot stand komen van een nieuw product is nogal een dingetje. Je kunt namelijk de beste ideeën hebben maar als er geen interesse in is (door de klant en/of de winkels) dan gaat je prachtig idee verloren. Daar weten ze bij BOTI alles van (zo ligt de meiden KNEX nog steeds niet in de winkels…). Gelukkig voor ons legde BOTI zich daar niet bij neer en knalden ze gewoon door met een ander nieuw product dat vanaf eind maart verkrijgbaar is. En wij hebben het geluk dat we deze al in ontvangst mochten nemen ter review. Omdat we er niet van houden iemands ogen uit te steken geven we er ook gewoon eventjes eentje weg, maar daarover later meer…

Zoals ik al zei is Fashion4u een nieuw product op de markt en hebben wij het geluk deze te mogen testen. We ontvingen van BOTI het pakket dat je op de foto’s kunt zien.
In het pakket zit het volgende:
– 200 mode-onderdelen
– 100 verbindingselementen
– verbindingsinstrument
– 2 ontwerpsjablonen
– handleiding
– tips

Onze mening:
Als je een product binnen krijgt dat nog niet verkrijgbaar is, dan heb je toch een juweeltje in de handen. Je kunt je dan ook voorstellen dat het niet lang duurde voordat we hiermee aan de slag gingen. Eenmaal aan de slag merken we dat het product makkelijk te gebruiken is. De uitleg is helder, het enige waar je op bedacht moet zijn is dat alle plaatjes met de gladde kant naar beneden liggen (achteraf nog iets veranderen is namelijk best lastig). Het in elkaar klikken vergt iets van kracht maar niet veel, weet mijn dochter me te vertellen. Zodra ik er zelf een paar in elkaar klik merk ik precies wat ze bedoeld. Als de bevestigingsmaterialen goed onder de openingen liggen gaat het nog gemakkelijker. In totaal ben je er toch wel een tijdje mee zoet (wij hebben er zo’n 2 uur over gedaan). Het resultaat is verbluffend.

Waar te koop

Fashion4u is o.a. bij Bol.com te koop voor €17,99 per pakket. In een pakket zit alles wat u nodig heeft.

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen.

Advertenties

17 comments

  1. Heel erg leuk. Ik heb met mijn dochter Eliza volgens mij alle afleveringen van ‘Hip voor Nop’ bekeken en ook de leukste dingen gemaakt. Weet dus ook eigenlijk wel zeker dat ze dit ook wel leuk gaat vinden.

    Liked by 1 persoon

  2. Is echt geweldig en leerrijk
    Zou graag kansje wagen voor de oudste dochter die in mei jarig is en hier zeker veel plezier aan zou beleven dus duimen mee

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s