Persberichten Vrijdag #60

>> Kneipp Voetverzorging <<

Iedereen wil graag mooie zachte voeten. Wist je dat 8 op de 10 vrouwen last hebben van voetproblemen? De meest voorkomende problemen zijn droge voeten en eelthuid. Gelukkig introduceert Kneipp dit voorjaar haar vernieuwde range voetverzorging die zachter en effectiever is dan ooit. De frisse geur van natuurlijke calendula en sinaasappelolie vormt de basis voor deze producten. Combineer een Kneipp voetbad met de verzorgende 5-in1 Voetcrème of Voetbutter en maak jouw voeten zomerklaar met de Eeltcrème.
De nieuwe Kneipp voetverzorgingsproducten zijn vanaf half maart 2017 verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops.

>> Thomas de Stoomlocomotief komt weer naar Spoorwegmuseum <<

Van 25 tot en met 28 mei komt Thomas, de wereldberoemde blauwe locomotief, weer naar het Spoorwegmuseum. Hij neemt natuurlijk ook zijn vrienden mee, zoals de Dikke Controleur en de locomotieven Henry en Emily. Vier dagen lang is er van alles te doen zoals meezingen met de Thomas musicalliedjes tijdens de Sing-a-Long of eindeloos spelen op het grote speelkleed. Vanaf 20 maart zijn internettickets met korting te koop via de website: www.thomasweekend.nl

>> Gebruiksvriendelijke lamineermachine voor thuis <<

Altijd de juiste invoer. Met de iLAM Home Office is het bijna onmogelijk om je te lamineren document verkeerd in te voeren. De bijbehorende lamineerhoezen met Unique Direction Technology zijn namelijk voorzien van handige pijlen die de juiste invoerrichting aangeven. Deze verdwijnen uiteraard weer na het lamineren, zodat alleen een mooi, professioneel gelamineerd document overblijft. Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende afmetingen en diktes, er zijn ook iLAM lamineerhoezen met een mat satijnen oppervlak waarop je kunt schrijven; handig voor het invullen van de weekplanning of om aantekeningen op een presentatievel te maken. Of voorgeperforeerde lamineerhoezen, zodat je je geplastificeerde papieren meteen kunt opbergen in een ordner of ringband. Voor meer informatie: www.leitz.com/iLam

>> Paradise Island <<

Geïnspireerd op witte stranden, turquoise zee, tropische palmbomen en de kleuren van een mooie zonsondergang; de nieuwe ARTDECO Paradise Island zomercollectie brengt je naar paradijselijke eilanden. De collectie bestaat uit lichte producten voor een glanzende en gebronsde teint, gecombineerd met trendy statementlippen voor een opvallende zomerlook! Gezicht. De nieuwe “Paradise Island” Bronzing Blusher geeft je meteen een stralende en frisse teint. Door de lichte textuur kan de blusher subtiel worden aangebracht. De minerale olie en parabeen-vrije blusher zorgt voor een langdurige kleurschittering en maakt daarnaast met haar prachtige verschijning en driedimensionale patroon zeker indruk.

>> Happy Spring <<

>> Grijs <<

Advertenties

4 comments

  1. Ik vind grijs zo’n saaie kleur…. oké.. ik heb een grijze bank die de andere helft van het jaar rood is maar toch… zou niet snel iets anders in deze kleur aanschaffen. En wat zien die lamineer machines er mooi uit in die kleuren!!

    Like

  2. Ik vind vooral het artikel van Thomas Trein grappig omdat onze tweeling er helemaal weg van is. Ben alleen bang dat het qua drukte niet grappig zal zijn. De lamineermachines zien er erg leuk uit en lijken me handig in gebruik. En die verzorging voor de voeten is eigenlijk onmisbaar met dat mooie weer in aantocht 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s