Unboxing- Flavr pakket (met winactie)

Naar aanleiding van een persbericht kreeg ik een paar weken geleden een mailtje of ik de FLAVR Diamond rings wilde ontvangen ter review. Ik was dan ook zeer verbaasd toen ik onverwachts een doosje ontving met allerlei producten erin. Dat vraagt natuurlijk om een unboxing. Nieuwsgierig wat er allemaal in zit? Lees dan gezellig mee!

Telefoonhoesjes
Niet alleen ontving ik het FLAVR Riamond rings telefoonhoesje maar ook een FLAVR Ananas hoesje. Beiden voor een Iphone 7 maar na even getest te hebben blijken ze ook te passen op mijn Iphone 6S (ofschoon de gaten voor her en der iets groter zijn dan zou moeten, maar dat is een kleinigheidje). De hoesjes zijn grotendeels doorzichtig wat de originele kleur van de iphone naar voren laat komen, dat vind ik zelf een groot pluspunt.

Bretels
Om dit artikel uit de doos moest ik wel even lachen. Niet zomaar de eerste de beste maar een echte ananas bretels! Hartstikke leuk om te dragen op een zomerse BBQ, feestje of voor de carnaval. Mijn partner zag ze en trok ze ook meteen aan! Hij vond het zelfs niet erg om er foto’s van te maken. Ofschoon hij liever zijn gezicht niet erop wilde mocht ik zijn lekkere kont (sorry, een beetje bevooroordeeld ben ik wel) wel op de gevoelige plaat vastleggen.

Lolly
De lolly zit in een mooi vierkant doosje verpakt. Met vier kinderen is één lolly best lastig delen en daarom besloot ik dat de degene die het beste zou opruimen de lolly zou krijgen. Al eens vier kinderen op een doel af zien rennen? Ik kan je gegarandeerd dat het ten eerste een grote wedstrijd was wie het meeste én beste op zou ruimen en ten tweede maak dan maar eens als moeder een keuze… Niet te doen! Gelukkig lagen er in de diepvries nog een paar ijsjes voor de “verliezers”.

Stickers
Twee kinderen knutselen hier met regelmaat dus het was dan ook een logische keuze om de stickers aan de dames te geven. En wat zijn ze er blij mee! Als dankjewel ontving ik een diamanten ring sticker op mijn hand en vriendlief een ananassticker “deze past goed bij je bretels”.

Heb je nog geen idee wat het exact allemaal is bekijk dan onderstaande foto.

DE WINACTIE

Wij geven één artikel naar keuze weg! Wat moet je doen? Laat hieronder weten welk item je voorkeur geniet en en wie weet win jij het artikel naar keuze. Laat wel even je naam en e-mail adres achter.

Om extra winkansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂

Wij zullen op 12 april 2017 een winnaar loten en deze bekend maken in onze winnaarsblog. Houd de website dus in de gaten.

*** voor dit artikel hebben we een unboxing pakket ontvangen ***

Advertenties

26 comments

  1. Ik doe graag mee voor de stickers, ik knutsel zelf erg graag en heb mijn zoontje ook al aangestoken dus we kunnen vast iets leuks verzinnen met de stickers

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s