‘Fr3d de Dappere Dino’ 6+, muzikale theatervoorstelling met 3d projecties

FR3D is een bijzondere muzikale jeugdvoorstelling over de verhalen achter klassieke muziek. Met live ensemble en hightech holografische projecties op het podium, combineert de rijkdom van de klassieke muziek met de modernste animatietechnieken. Door interactie met de musici komen de animaties echt tot leven. FR3D is een totaalbeleving waarin verhalen, muziek en beeld versmelten. FR3D laat horen dat elk muziekstuk een verhaal heeft maar dat ook verhalen uit het publiek in muziek kunnen worden omgezet.

FR3D is een dino-baby die net is geboren. Nog een beetje onzeker zet hij zijn eerste stapjes en leert hij langzaam voor zichzelf op te komen, eten te zoeken en ontdekt hij zijn vleugeltjes. Jammer nou… deze zijn net te klein om te vliegen. Wat doe je dan? FR3D wil per sé vliegen haalt alles uit de kast om dit te bereiken. Zou het lukken? Een verhaal over doorzettingsvermogen waarbij Céline Purcell speciaal een lied heeft geschreven. Als zij tijd heeft komt ze misschien nog even langs om het met jullie te zingen.

Het Nieuw Symfonisch Collectief (NSC) heeft Marcel Geraeds als artistiek leider. De regie van Fr3d is in handen van Céline Purcell. Er is samengewerkt met Cityscape Media en Magic Sprangle Studios. Elke productie van het NSC steunt een goed doel waar de kracht van muziek tot uiting komt. Voor de eerst komende tijd zal dit ‘Musicians Without Borders’ zijn.

Fr3d de dappere dino

Fr3d is op 3 & 4 april in Maaspoort te Venlo en op 22 april in Idea te Soest te bewonderen. Neem voor een uitgebreide speellijst een kijkje op de site.

Ben je wel eens bij een muzikale theatervoorstelling geweest?

 

 

 

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s