Gratis Tempo Plus (max. driemaal)

Product:
De Actie is alleen geldig bij aankoop van een actieverpakking Tempo plus 8×9 en/of een actieverpakking Tempo plus 24×9 zakdoeken. De actiecode dient ingevoerd te worden op de website.Tempo plus

 

Specifieke actievoorwaarden: Maximaal drie deelnemende Actieproducten per persoon. Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie. Dus de max. drie actieproducten dienen op één kassabon te staan. De actie loopt van zaterdag 1 april 2017 t/m 31 juli 2017. SCA streeft ernaar binnen 6 weken uit te keren.

Website: via Tempo.

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties Pagina alle lopende GTA’s op een rijtje staan.

Advertenties

27 comments

 1. Bij de AH 3 kleine actieverpakkingen gekocht. Code staat binnen in de verpakking. De actieverpakking is te herkennen aan de “probeer nu gratis” tekst, geschreven met rode letters.

  Liked by 1 persoon

 2. Heb vandaag 3 actieverpakkingen gekocht bij de Blokker (1€/stuk), 3x de code apart ingevoerd op de website maar geen bevestiging ontvangen. Is er iemand die al heeft meegedaan en ervaring heeft?

  Liked by 1 persoon

 3. Heb deze acties verpakkingen ook nog nergens gevonden. Waar kan ik het beste kijken heb gekek3n bij jumbo, plus en kruidvat. Zometeen weer boodschappen doen dus even snel.langs de blokker. Hoop het dat ze nu wel beschikbaar zijn.

  Like

  • Hoi allemaal
   Het heeft bij mij 7 weken geduurd voordat ik het geld weer terug ontvangen had.
   Ze gaven aan het heel druk te hebben. Dus het komt goed.
   Groetjes Marion

   Like

 4. Nou verpakking gekocht geen actie code te vinden. Zo kan ik ook reclame maken en de winkels vol dumpen met oude producten. Slechte actie van Tempo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s