Persberichten Vrijdag #61

>> SPAREN WORDT NOG LEUKER MET DE MILIEUVRIENDELIJKE TAMMY VAN PUIK ART <<

TAMMY is het eerste spaarvarken dat niet alleen vriendelijk is voor je geld, maar ook voor het milieu. Deze grappige spaarpot van PUIK Art is namelijk geheel gemaakt van papierpulp. Duurzaam, van gerecycled karton en – hoewel hij al prachtig is van zichzelf – geheel te customizen met stiften. Hierdoor is TAMMY gewild door zowel kinderen als volwassenen. Sparen is leuk en leerzaam. Kinderen leren al vroeg hun geld te bewaren om later een grotere aankoop te kunnen doen. En ook veel volwassenen stoppen regelmatig hun kleingeld in een spaarpot. De innovatieve TAMMY maakt sparen wel heel erg leuk. Meer info PUIK Art – www.puik-art.com.

>> Chocolatemakers lanceert de Awajún 52% chocoladereep <<

Het assortiment van Chocolatemakers is uitgebreid met een nieuwe chocoladereep; de Awajún 52%. De reep wordt gemaakt van cacao verbouwd door de Peruaanse Awajún Indianen. Zij werken met de oorspronkelijke cacaosoort, Criollo. De samenwerking met de Awajún Indianen is met de komst van de nieuwe reep uitgebreid. Chocolatemakers maakt en verkoopt al de Awajún 80% reep. www.chocolatemakers.nl

>> Pinkeltje in het Spoorwegmuseum <<

Na de Efteling en het Rijksmuseum gaat Pinkeltje, de beroemde creatie van schrijver Dick Laan, ook op bezoek in het Spoorwegmuseum. In ‘Pinkeltje in het Spoorwegmuseum’ beleeft het kleine mannetje met de witte baard allerlei avonturen in het Utrechtse museum. In het kader van de boekpresentatie organiseert het museum op zondag 9 april een speciale Pinkeltjedag met een speurtocht, fotomoment en tekenworkshops van illustrator Arne van der Ree. Pinkeltje wordt uitgegeven door Unieboek | Het spectrum en is vanaf 7 april te koop in de boekhandels.
Het programma voor zondag 9 april
Illustrator Arne van der Ree geeft gedurende de dag tekenworkshops voor kinderen (om 11:30, 12:30, 14:00, 15:00 uur, inschrijven niet nodig). In het museum wordt ‘Pinkeltje in het Spoorwegmuseum’ verkocht, er is de mogelijkheid het boek te laten signeren door de tekenaar. Kinderen kunnen met een leuke speurtocht in de voetsporen van Pinkeltje treden. Bij het fotomoment kun je op de foto als Pinkeltje, compleet met baard en puntmuts.

>> Hands up voor de nieuwe Treaclemoon™ Handcrèmes! <<

Treaclemoon™ de vrolijke bad- en body collectie uit Engeland breidt haar collectie opnieuw uit. Vanaf nu kun je je handen én nagels intensief verwennen, verzorgen en onweerstaanbaar laten ruiken dankzij drie kleur- én geurrijke nieuwe  handcrèmes! Treaclemoon ™ voegt een unieke collectie toe aan het schap van de drogist. De producten zijn vanwege de vrolijke verpakkingen met grappige teksten niet te missen blikvangers voor in je badkamer. Ze vormen ook een origineel én betaalbaar ‘succes verzekerd- cadeautje’ voor een ander. Treaclemoon™ Hand Creams € 2,99/ 75 ml. Voor meer informatie is er de website: www.treaclemoon.nl

>> Kwart van Nederlanders liep ooit op Nike Air Max <<

27% van alle Nederlanders heeft één of meerdere paren Nike Air Max sneakers in het bezit of heeft ze ooit gedragen. Dit blijkt uit onderzoek van modeblog Dresscode.nl. In het kader van de internationale Nike Air Max Dag (zondag 26 maart), ondervroegen zij 1.150 Nederlanders over hét klassieke sneaker model van Nike. Vooral in Overijssel wonen veel liefhebbers van de iconische schoen. De eerste Air Max werd exact 30 jaar geleden op de markt gebracht, en dit was de eerste schoen met een zichtbare ‘air unit’. In de jaren ‘90 was de schoen razend populair onder subculturen, zoals de hiphoppers en de gabbers. Daarna verdween de Air Max een tijd uit het publieke oog, om vervolgens in 2011 aan een ware revival te beginnen. Vandaag de dag is de Air Max overal terug te zien, bij zowel jongeren als bij fashionista’s, sporters en huisvaders.

>> Moederdag moodboard <<

Advertenties

3 comments

  1. Ik vind het zo leuk dat Pinkeltje tegenwoordig naar bekende plekken gaat zoals Efteling, Spoorwegmuseum e.d. Heel herkenbaar voor de kinderen die ook op die plekken zijn geweest… genieten ze nog meer van het verhaal!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s