Paashop: Glashangers- Suncatchers

paashop

De Paashop

Afgelopen winter namen we met Thuisleven deel aan de sinterklaas bloghop. Dit bleek zo’n succes dat we niet hebben getwijfeld toen Kidzblogger.nl de #paashop wilde organiseren. Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via ‘Gewoon iets met Loes’ naar Thuisleven gehopt. En ik verwijs je straks door naar de KiDDoWz en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer uitkomt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht!

Suncatchers (raamhangers) van Glashangers

Ruim een maand geleden heb ik over de Sieraden van Glashangers.nl geschreven. Ik heb veel leuke reacties op het blog én op de glazen sieraden gekregen. Ware eyecatchers! Nu maken ze bij Glashangers ook unieke Suncatchers, dit zijn handgemaakte glazen decoraties die je raam, huis of tuin verfraaien. Helemaal als de zon in het kleurige glas schijnt. De Suncatchers zijn weerbestendig en pikken zo het laatste lage winterzonnetje alsmede de eerste voorjaarsstralen mee. De glazen decoraties zijn ideaal om een leuke mobile of (paas)tak mee te versieren. En uniek betekent bij Glashangers one-of-a-kind. Er bestaat van iedere (kerst)ster, tekstbord, engel, vis of hartje maar één en speciaal voor de Paashop heeft Glashangers een kleurrijke vogel in paaskleurtjes gemaakt. Wat je ziet, is wat je krijgt.

logo-glashangers

Gewoon iets met Loes

Niet alleen jullie paashoppers leren nieuwe blogs kennen, ik was niet bekend met ‘Gewoon iets met Loes’ maar vind haar (creatieve) blogs inderdaad erg gezellig. Het ‘Hoedje voor op je paasei’ ziet er makkelijk uit en is nog te maken voor je aan de Paasbrunch zit. En ik blijf Loes gewoon volgen.

Thuisleven

Tja, en wat vertel je nu over jezelf? Miranda en ik kennen elkaar al geruime tijd. Onze rode draad blijkt toch steeds weer (be)sparen te zijn. En daar schrijven we sinds augustus 2015 veelvuldig over op Thuisleven. We tippen niet meer alleen elkaar op lopende (spaar)acties, uitjes & maatschappelijke initiatieven, maar gelijk alle lezers van Thuisleven. Ook is het omgaan met (zwerf) afval en het minderen van zout dan wel suiker een regelmatig terugkerend thema. Inmiddels hebben we een team van bloggers die schrijven over het leven in-en-rondom huis.

KiDDoWz

vogel glashangersJullie hoppen door naar KiDDoWz. Ik ben met bloggen begonnen bij KiDDoWz in 2013, met deze Paashop is het cirkeltje rond. Als (jonge) moeder lees je hier alles over de nieuwste product-reviews, de leukste uitjes, kinderboeken en maatschappelijke initiatieven.

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen.

 

Advertenties

63 comments

 1. Wauw, die is mooi! Echt gave kleuren en zo’n leuke vogel, ik weet zeker dat ik niet de enige in huis zal zijn die er dol op is!
  Voor ons keukenraam zou de perfecte plek zijn voor dit schatje! Lekker veel licht en dan kunnen we het elke keer bewonderen wanneer we gezellig samen aan tafel zitten 🙂

  Like

 2. Leuke actie weer! Ik doe graag mee! Heerlijk zou dit vogeltje hangen voor onze schuifpui. De zonnestraaltjes komen dan nog fijner het huis in!

  Like

 3. Wat leuk! Ik zou hem aan de deur (onze slaapkamers hebben openslaande deuren naar het balkon) van de slaapkamer van ons dochtertje hangen. Ze zal het een heel schattig en vrolijk vogeltje vinden.

  Like

 4. Dochter Tamara is de vrolijke noot van ons gezin, altijd blij en in voor wat gekkigheid, ze zingt ook graag niet als een lijster maar ook niet als een kraai. Dit vogeltje past helemaal bij haar en in haar kleurrijk kamertje.

  Like

 5. Wauw te gek! Ik zou hem aan het wandbord hangen die ik besteld heb voor aan onze (nu nog hele saaie) witte muur! Wat een vrolijk gekleurd vogeltje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s