Genieten van het heerlijke weer en bekendmaking winnaars

Met het mooie weer trekken wij er graag op uit. Zeker als er leuke events te beleven zijn. Zoals de Paasveemarkt in Beek, die voor de 75e keer gehouden werd. Aangezien gedeelde smart altijd leuker is nodigden we mijn ouders uit en gingen we er samen op uit. De Paasveemarkt is redelijk groot en er is van alles te beleven. Zo wordt er oude meuk verkocht (meuk is leuk), zijn er diverse eetkraampjes (poffertjes, ijs, wafels, braadworst,friet…) en zijn er verder heel veel marktkraampjes waar ze van alles verkopen (telefoonhoesjes, kleding, boeken, spellen, speelgoed, beddengoed). Het zal u dan ook niks verbazen, dat ik als koopjesjager, met de nodige spullen thuis kwam. Zo hebben we Lego® gekocht, maar ook een hele stapel (nieuwe) boeken, spellen en zelfs kruiden.

Op de parkeerplaats van het centrum staat een grote tent waar het vee gepresenteerd wordt. Immers zou de Paasveemarkt niet de Paasveemarkt zijn als er geen vee te zien is. Ofschoon de dieren wel iets van lichaamsbeweging kunnen doen vind ik het hok waar alle mensen in en uit kunnen klimmen om de konijnen te aaien alles behalve diervriendelijk. Ik heb hier konijnen gezien die aan het beven waren in een hoekje en niks durfden te doen vanwege de angst. Ook stond er naast de tent een podium waarbij de bas zo hard stond dat ik medelijden had met de dieren in de tent. Buiten dat om is het verder wel een ontzettend gezellige markt en zeker de moeite waard om in de agenda te zetten als uitje voor het komend jaar.

Aan het eind van de dag vragen we de kinderen altijd wat ze het leukste van die dag vonden. Alle vier riepen ze in koor dat de roofvogels toch wel het mooiste waren. Ze mochten hier een handschoen aantrekken en zelfs wat roofvogels vast houden. De uitleg

Andere dagjes uit
Ben je nu niet zo’n markt fan dan zijn er tal van andere uitjes waar je je aan kunt begeven. Zo zijn er in Valkenburg de Romeinse Katakomben, de Mergelrijk en zelfs een Kasteelruïne & Fluweelgrot te vinden. Ben je meer van de dierentuinen kun je terecht bij Burgers Zoo in Arnhem.
Plopsaland Coevorden is een perfect uitje bij regenachtig (of kouder) weer. Het park is namelijk overdekt en uitermate geschikt voor (kleine) kinderen.
Al met al hebben we al aan heel wat Dagjes Uit aandacht besteed en zullen er zeker nog blogs bijkomen ter inspiratie. Blijf Thuisleven dus volgen 🙂

Winnaars
Zoals belooft trekken wij vandaag de winnaars via Naamloten. De namen van de mensen die ons volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en/of Instagram zijn twee, dan wel drie keer of zelfs vier keer ingevuld. Mensen die actief mee doen op onze blog zijn ook één, twee of zelfs drie keer extra genoteerd. Zo kan het zijn dat je naam maar liefst 9 keer in het lijstje voorkomt! En daar komt de volgende namen uit … :

De 5 winnaars van Girav t-shirts zijn geworden: Marjolein de Kruijf, Anja, Adelaide, Tamara van Bodegom en Saskia Munneke

De winnaar van de Menorquinas is geworden: hemmenp

De 3 winnaars van de DVD Sepp de Wolvenvriend zijn geworden: Linda Smeets, Anita te Gussinko en Michael Noo

De winnaar van het Fashion4u pakket van BOTI is geworden: Marian

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAARS! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op deze pagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

6 comments

  1. Wat leuk, je was gewoon in mijn dorp! Al heb ik de Paasveemarkt per ongeluk gemist. Vroeger was die ook leuker eigenlijk, met al die dikbil koeien en de boeren die nog met handje klap handelden.

    Van harte gefeliciteerd winnaars!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s