Een Vrolijk Pasen met de (gratis) Paasacties bij supermarkt of warenhuis

De spanning begint nu toch wel toe te nemen inmiddels. Pasen nadert met rasse schreden. Evenals de leuke acties die ik tegenkom en graag met jullie wil delen. Deel onder dit blog gerust de Paas-activiteiten die jullie tegenkomen. Dan maken we er samen een Vrolijk Pasen van!

Naast moestuintjes kreeg onze Evie bij de kassa van Albert Heijn een zeer vrolijk stickervel met ei-moticons. Deze stickers zijn een ware hit en staan ook leuk op banaantjes of mandarijntjes. Gelukkig kwam er nog een extra vel mee met de online boodschappen die verstopt is voor het Paasontbijt. Online zijn er ook twintig ei-moticons verstopt bij producten. Stop zeker vier gevonden ei-moticons in je mandje en krijg je boodschappen tussen 3 t/m 12 april gratis thuisbezorgd.20170407_104516

In de Hema zijn eitjes door de familie Paashaas verstopt. Na afloop krijg je een knutselplaat. Deze eitjes zijn ook online te zoeken. Als je ze allemaal hebt gevonden krijg je een korting van 5 euro bij besteding van 20 euro. Kim heeft al gezocht en geknutseld met haar kinderen:Hema bouwplaat

Emté supermarkt organiseert een leuke wedstrijd. Wie maakt de mooiste ei-pet? Maak daar een foto van en upload die t/m 17 april  bij Emté om kans te maken op een tablet. Sowieso is meedoen al leuk en is inspiratie op te doen bij de foto’s van de andere deelnemers.

Hoogvliet supermarkt deelt online een aantal leuke Paas knutselwerkjes als Paasrietjes maken.

Onze plaatselijke Jumbo supermarkt organiseert morgen een Paasknutseldag. Op de site van Jumbo Supermarkten kan ik niets vinden of er meer deelnemende filialen zijn. Daarvoor zou je even op de Facebookpagina van je lokale Jumbo kunnen spieken.Paasknutselen

Voor of na die tijd fietsen we langs de LIDL om de knutselplaat voor het Paasmandje op te halen. Die is weer in te leveren tussen 10- 17 april en misschien komt de Paashaas wel langs met een traktatie?

En lopende door de winkelstraat kom je misschien leuke acties in de etalages tegen. Hoeveel paaseitjes zitten er in deze vaas? Facebook staat vol met deze raadacties trouwens.

Heb jij leuke Paasacties gezien?

 

 

Advertenties

6 comments

  1. Bij de lidl kan je een knutselplaat van een paasmandje ophalen en vanaf 10 april kan je langskomen met je geknutselde mandje en krijg je bij de kassa een leuke verassing

    Liked by 1 persoon

  2. Ik kreeg vandaag bij de Intratuin een knutselvel mee voor een paasmandje. Deze kunnen ze dan thuis knutselen en met de paasdagen inleveren bij Intratuin voor een groene verrassing.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s