Brow Treatment bij Parfumerie Douglas

Zoals ik al aankondigde op onze Facebookpagina heb ik een afspraak gemaakt bij de BrowBar van Parfumerie Douglas. De kapster gaf deze tip en ik ben direct na het droogföhnen doorgelopen naar het filiaal om een afspraak te maken. Per filiaal verschillen de Beauty Treatments. In mijn woonplaats worden de Browtreatment benefit en Anastasia Browtreatment aangeboden naast vele andere mogelijkheden. Voor alle Beauty Services geldt dat een afspraak gewenst is. Ik kon er op de site van Douglas zelf geen wijs uit worden, maar werd ter plaatse goedgeïnformeerd. Het verschil tussen deze wenkbrauwbehandelingen is dat bij Benefit uitgegaan wordt van de natuurlijke vorm van je wenkbrauw. Deze wordt geoptimaliseerd. Bij de Anastasia Browtreatment wordt gewerkt met vier sjablonen en kan je kiezen voor een model.20170328_130054

Ik heb geen kleuring nodig van mijn wenkbrauwen, er was nog geen grijs te zien. En ik wilde graag een langer resultaat, dus heb ik gekozen voor de waxing. Voorafgaand aan de afspraak heb ik geprobeerd een selfie te maken, maar daar moet ik duidelijk nog mee oefenen. Mijn man was zo vriendelijk mij voor- en achteraf even te schieten. Je kan de haarverf nog zien op mijn voorhoofd. Ik heb kleine ogen met wat overhangende oogleden. Mijn wenkbrauwen lopen door en ik frons, dit maakt dat ik niet vriendelijk kijk. Door het knijpen met mijn ogen, ontstaan er stralen van het zonnetje op mijn jukbeenderen.

Ik word vriendelijk ontvangen bij de BrowBar. Deze medewerkster van Douglas is speciaal opgeleid voor de BrowBar en werkt ook op de andere afdelingen. Zo kan ze mij meer vertellen over andere Beauty Services en Treatments. Weet je dat je zelfs bij verschillende make-up merken een (gratis) workshop volgen voor bijvoorbeeld het aanbrengen van Smokey Eyes. Hartstikke leuk en dat houd ik in mijn achterhoofd. Voorafgaand aan de behandeling vraagt de specialiste nog even goed na of ik voor waxing kom. En ik neem plaats op de hoge comfortabele kruk.

20170331_101934

Ze bekijkt mijn wenkbrauwen, veegt er met haar vingers overheen en stopt een staafje in de waxpot. Dan brengt ze de wax tussen mijn wenkbrauwen secuur aan, het voelt lauwwarm en comfortabel. Ondertussen vuur ik mijn vragenvuur op haar af en vraag toestemming voor het schrijven van deze blog over mijn ervaring. Ze reageert enthousiast en brengt een strip aan op de wax. 20170331_103008Ook dit gaat rustig en zeer nauwkeurig. Dan, voor ik het in de gaten heb, trekt ze de strip eraf en vervolgen we ons gesprek alsof er niets gebeurd is. Dit doet helemaal geen pijn. Zelfs niet wanneer ze mijn ooglid waxt. Wat een positief verschil met het epileren en het gebruiken van touwtjes. Dat vind ik helemaal niet fijn en onderga ik met ingehouden adem. Deze behandeling zit ik fluitend uit en de specialiste maakt een foto als de rechter wenkbrauw (voor de kijkers) klaar is. Helaas vergeten we de eindfoto. Het gebied rondom mijn gewaxte wenkbrauwen wordt niet absurd rood, is niet gevoelig en het voelt nog steeds prettig aan. Dan over naar de andere zijde en dat is hetzelfde laken een pak. Om de puntjes op de i te zetten knipt ze nog wat bij aan mijn wenkbrauw en tenslotte volgt een verzorgende behandeling met een dikke créme, die ik twee dagen laten nog voel zitten. Wanneer de specialiste helemaal tevreden is, laat ze mij het resultaat in een spiegel zien. Ik ben verbluft, wat een verschil. Ik heb een hele open blik gekregen. Mijn wenkbrauwen zien er verzorgd uit en vooral aan de uiteinden is het verschil gemaakt. Daar zijn mijn wenkbrauwen ingekort en daardoor is een open blik ontstaan. Mijn eerste reactie is: “Dit scheelt een ooglidcorrectie, wat een verschil!” Zo’n 20 minuten na binnenkomst sta ik buiten en voel alsof er een last van mij is afgevallen. Nu bijna een week later heb ik nog geen doorkomende haartjes en ben ik nog steeds tevreden. Een ware aanrader de benefit BrowBar!

20170331_122212

Heb jij wel eens iets aan je wenkbrauwen laten doen?

Dit artikel is niet gesponsord.

Advertenties

4 comments

  1. Jeetje! Wat een verschil zeg. Ik vind het een geweldig initiatief dat er zoiets opgezet is. Ik laat mijn wenkbrauwen een keer in de zoveel tijd door mijn zus epileren en die vindt dat natuurlijk geweldig om te mogen doen 😜 Ik vind de prijzen op zich wel meevallen op het epileren van de wenkbrauwen na dan. Voor waxen ofzo zou ik het nog wel uitgeven en de rest van de lijst. Maar epileren niet. Ik denk dat dat natuurlijk ook komt omdat mijn zus dat bij mij doet. Aan de andere kant vind ik het wel een geweldig resultaat dus als ik echt een speciaal feest heb zou ik het misschien wel weer doen 😍 Nogmaals je blik frist er echt van op. Jij bent klaar voor het mooie weer. Xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s