Vaderdagcadeau’s met Radbag

Superpapa

Toen mijn partner in het leven kwam van mij en mijn kinderen was dat natuurlijk even wennen voor iedereen. Ineens loopt er een vreemde man rond en heeft die ook nog eens een stem en mening over bepaalde (ofwel veel) zaken. Dat leverde veel bijzondere momenten op. Ik ben namelijk een vrouw die anderen graag laat ontdekken en van een afstandje bekijkt hoe zich dat uit pakt. Soms heb ik me krom gelachen, andere malen heb ik me afgevraagd hoe hij het wel voor elkaar krijgt en ik niet (grrr), op de meeste momenten verliep het exact zoals ik het zelf zou doen en reageerden de kinderen dus ook exact zoals ze normaal doen en in een heel zeldzaam geval (in 4 jaar tijd op 1 hand te tellen) greep ik in omdat mijn oudste zoon tegen een uitbarsting aan zat vanuit zijn autisme.

De eerste Moederdag dat hij in ons leven was schonk hij daar dan ook geen aandacht aan, logisch want hoe kon hij daar nou bij stil hebben gestaan. Tot hij zag dat mijn ouders met de kinderen even op pad waren geweest. Je zag hem innerlijk notities maken.
Voor Vaderdag hebben we er aandacht aan besteed maar in opbouwende vorm. Immers waren we pas net bij elkaar en moesten zowel mijn partner als de kinderen dit nog een beetje aftasten. Het jaar erop kwamen de kinderen, geheel onverwachts, met geknutselde werkjes van school die voor mijn partner waren. Vorig jaar kwam de oudste op het idee om zelfs naar de winkel te gaan en er nog meer tijd en energie in te steken en afgelopen week begon hij al met cadeautips voor dit jaar. Kortom Vaderdag is ondertussen net zo ingeburgerd als Moederdag.

Omdat mijn zoon graag van alles opnoemt heb ik hem eens de pagina van Radbag voor de neus geschoven. Een leuke website, die sommige lezers van ons wellicht al kennen, waar je niet alleen allerlei leuke hebbedingen kunt bestellen maar ook praktische en bruikbare artikelen. Daar wilde mijn zoon wel het nodige van weten. Ik heb hem uitgelegd dat je op de site van Radbag in categorieën kunt zoeken, maar ook op geslacht en zelfs op gelegenheid. En laat daar nou net “Vaderdagcadeau” bij staan!

Vol trots ging zoonlief op zoek naar de leukste cadeau’s. Ik heb hem verteld dat hij maar alles in de winkelwagen moest leggen wat hij interessant vond zodat ik het makkelijker kon bekijken nadat hij klaar was. En dat deed hij braaf…

En zo kreeg ik een mooi overzichtje van wat mijn zoon, zijn surrogaatvader graag zou willen schenken. Elk cadeau vind ik persoonlijk met heel veel zorg en liefde uitgezocht. Het zijn namelijk cadeau’s die bij mijn partner horen. Bovendien zijn ze lekker mannelijk. Ik ga er nog eens even goed over nadenken wat het exact gaat worden…

Wat doen jullie met Vaderdag?

Advertenties

3 comments

  1. Vaderdag… altijd zo lastig om wat voor die man te verzinnen!! Ik laat sowieso de kids wat maken.. dat blijven toch altijd de leukste cadeautjes en pappa mag zeggen wat we die dag gaan doen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s