Moederdagcadeau tips met Radbag

Na twaalf, bijna dertien jaar moederschap met vier kinderen heb ik al de nodige cadeaus in ontvangst mogen nemen. Zo kreeg ik cadeaus voor mijn verjaardag, met Kerst en Sinterklaas, voor Moederdag en afgelopen jaar kwamen de kinderen zelfs thuis met een mooie bos rozen en een doos bonbons voor Valentijnsdag (nadat ze zelfstandig een bezoekje hadden gebracht aan de winkel). Elk cadeau neem ik met veel liefde in ontvangst. Immers doet een ander de moeite om in zijn vrije tijd het perfecte geschenk voor je te maken of te kopen. Die liefde is voor mij vaker meer waard dan het cadeau zelf. Ofschoon ik van sommige cadeaus wel heel erg warm wordt…

Afgelopen week werd er hier weer eens gefluisterd in huis. Meestal als er dan een kliekje ontstaat met mijn partner en ik moet “ophoepelen” weet ik al vrij snel waar het om gaat. Cadeaus!
En ja hoor, toen de kinderen in bed lagen kwam vriendlief bij me op de bank zitten en vroeg eens tactisch tussen door of ik al ideeën had voor Moederdag. Ik begon hardop na te denken en te benoemen wat ik allemaal al heb en wat ik allemaal nog wil. Het bijzondere is toch wel het feit dat ik niet veel wensen meer heb. Toen ik jonger was, was ik een echte verzamelaar. Grappig genoeg is dat de afgelopen jaren enorm afgenomen en ben ik zelfs meer weg gaan doen. De dingen die ik nu nog op mijn wensenlijst heb staan zijn praktische zaken.

Zo is een grote (storm)paraplu zeer welkom. Ik ben namelijk zo’n mama die de kinderen nooit met de auto naar school brengt maar lopend. Of het nu regent, onweert, hagelt of sneeuwt ik vind het allemaal maar zwakke excuses voor de auto. Niet alleen omdat je met de auto het milieu belast maar ook omdat het onveilige situaties creëert bij school. Bovendien moet je als je met een auto gaat toch de deur uit om de auto in te stappen en de auto weer uitstappen en naar school lopen. Alles bij elkaar opgeteld is het wandelen door zo’n bui dan toch een stuk leuker. Laarzen aan, spetterend door de plassen en een paraplu boven het hoofd om toch net wat droger aan te komen.

Wat ik laatst ook tegen kwam is een mooie opvouwbare tas die je uit kunt vouwen tot een rugzak. Zeker in deze tijd waarbij plastic tasjes niet meer wenselijk zijn (logisch ook). Gelukkig ben ik verzot op big shopper tassen, het enige nadeel is dat deze aan de bovenkant meestal open zijn (onhandig bij slecht weer) en het toch een beetje onhandige dingen zijn om te vervoeren op een fiets. Zeker als er glaswerk in zit dat tegen het stuur of iets dergelijke aanbotst. En dan kom ik weer uit bij de ouderwetse rugzak die ik in mijn studententijd liefkoos. Zeker dit modelletje, zoals op de foto te zien is, die je kunt kopen bij Radbag, kijk voor meer leuke Moederdag cadeaus eens op deze speciale Radbag Moederdag pagina. Deze is namelijk opvouwbaar en waterbestendig.

Maar het allermooiste zijn toch wel de zelfgemaakte cadeaus waar net wat meer tijd en energie in is gestoken dan een “simpele” kleurplaat die dagelijks  gemaakt worden.

Wat ga jij met Moederdag geven of zou je juist graag willen krijgen?

Advertenties

4 comments

  1. Ik ben dol op Radbag maar deze had ik nog niet gespot. In december mag onze tweeling eindelijk naar school maar ik ben toch ook van plan om ze lopend te brengen. Het is een straat verderop dus zelfs als ik heel weinig energie heb is dat haalbaar. Kan ik het meteen combineren met de glasbak zijn we helemaal lekker milieubewust bezig 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s