W.O.W. blog

Velen van jullie hebben vast en zeker de dinsdag om 14:00 in de agenda staan als uitslagen dag bij Thuisleven. Het moet dan ook even vreemd zijn geweest dat deze gisteren niet verscheen (volgers op Facebook hebben dit al kunnen lezen). We hebben namelijk besloten de Winnaarsblog te verruilen voor een W.O.W. (Winnen Op Woensdag) blog en zoals de naam al zegt gebeurt dit wekelijks op Woensdag. Het voordeel hiervan is dat alle deelnemers één dag extra hebben om kans te maken op de leuke prijzen die we vandaag gaan verloten. Bij een nieuwe naam en een nieuwe dag hoort ook een nieuw “logo”, dus bij deze de onthulling van het W.O.W. blog logo.

Omdat dit de eerste W.O.W. blog is wil ik jullie dan ook graag laten zien wat wij al zoal verloot hebben in de afgelopen maanden.
Zo mochten we van Dr. Leenarts 3 producten naar keuze weggeven, het boek “Koken op een Vuurtje” hebben we ook al iemand blij mee mogen maken. Voor de ware durfals hadden we zelfs win-actie waarmee je een cadeaubon om je lichaam te resetten door middel van cryotherapie kon winnen.  En zo kan ik nog wel een hele lijst opnoemen, maar dat ga ik lekker niet doen.
Uiteraard gaan er nog wel een heleboel leuke win-acties komen. We mogen nog 5 boeken weggeven van Uitgeverij De Eenhoorn en zullen er nog tal van andere leuke acties voorbij gaan komen. Blijf ons dus op de voet volgen, ook op onze Social Media kanalen want daar geven we wel eens tussendoor een extraatje weg (bijvoorbeeld als een winnaar zich niet gemeld heeft). Sterker nog t/m donderdagavond 13 april loopt er op onze Facebookpagina een snelloting, omdat de Fashion4U van Boti niet geclaimd is.

Winnaars
Zoals belooft trekken wij vandaag de winnaars via Naamloten. De namen van de mensen die ons volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en/of Instagram zijn twee, dan wel drie keer of zelfs vier keer ingevuld. Mensen die actief mee doen op onze blog zijn ook één, twee of zelfs drie keer extra genoteerd. Zo kan het zijn dat je naam maar liefst 9 keer in het lijstje voorkomt! En daar komt de volgende namen uit … :

De winnaar van de Paashop (Vogeltjes glashanger) is geworden:

De winnaar van het FLAVR artikel naar keuze is geworden:
Jij hebt het stickervel gewonnen

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAARS! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s