W.O.W. blog

Het is al weer woensdag, de woensdag voor de meivakantie aanvangt. In ons geval ruim twee weken lang. En wat gaan we doen? Trekken we er op uit of blijft het toch wat te fris om de opening van het speeltuin seizoen te vieren? Er verschijnen de komende weken weer een groot aantal tips voor uitjes op het blog, o.a. de Offshore Experience in het Maritiem Museum. Ook willen we graag aandacht besteden aan kindvriendelijke restaurants. De winnaar van vandaag heeft in ieder geval al een binnen-activiteit te pakken met de Play-doh Touch!

Winnaars
Zoals belooft trekken wij vandaag de winnaars via Naamloten. De namen van de mensen die ons volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en/of Instagram zijn twee, dan wel drie keer of zelfs vier keer ingevuld. Mensen die actief mee doen op onze blog zijn ook één, twee of zelfs drie keer extra genoteerd. Zo kan het zijn dat je naam maar liefst 9 keer in het lijstje voorkomt! En daar komt de volgende namen uit … :

De winnaar van de Play Doh is geworden: Iris

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAARS! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s