Persberichten Vrijdag #64

>> Schattige, aaibare robotaapjes die je om jouw vingers windt <<

Ze geven kusjes, grijpen je vast, reageren op geluid en aanraking, maar gaan ook slapen wanneer je hen neerlegt. Kortom; deze vrolijke, lieve Fingerlings zijn speels en tevens een beetje ondeugend. De robotaapjes van WowWee zijn vanaf half mei in Nederland verkrijgbaar bij Intertoys voor € 19,99 (adviesprijs). Dit najaar volgt België.

>> Schilderen op nummer van Ravensburger <<

Kleuren, krijten of schilderen. Kinderen vinden het prachtig en vermaken zich er uren mee. Met de vernieuwde serie ‘Schilderen op nummer’ van Ravensburger, voor kinderen vanaf 7 jaar, is succes gegarandeerd! Zeker nu de afbeeldingen zijn voorzien van gekleurde buitenlijnen. Op deze manier is de kans om buiten de lijntjes te schilderen wel heel erg klein. Gewoon de juiste verf in het juiste vakje schilderen en er ontstaat een waar meesterwerk. Met het bijpassende lijstje hang je ‘m op in je slaapkamer. Maar… natuurlijk niet voordat je ‘m hebt laten zien aan je ouders of vrienden. Ze zullen hun ogen niet geloven.

>> Big Game Catan <<

Het wereldrecord Catan spelen staat op 1040 mensen die tegelijk dit spel spelen aan één tafel. Op 24 september waagt 999 Games een poging het huidige record te verbreken. Het evenement vindt plaats in het Erasmus Sport Center in Rotterdam.
De Catan Big Game is meer dan alleen een uitvergrote versie van het spel. In the Big Game wordt het spelsysteem van Catan gebruikt om grote groepen spelers collectief te laten spelen om zo een geheel nieuwe spelervaring te beleven. En met grote groepen bedoelen we hele grote groepen. Het minimaal aantal spelers is 6, maar afhankelijk van het aantal Big Game kits waar je toegang tot hebt en de ruimte waarin gespeeld gaat worden is het maximaal aantal spelers ontelbaar! Nadat in 2013 het wereldrecord in de Verenigde Staten is gevestigd met 922 deelnemers is dit record in 2015 op de grootste spellenbeurs van de wereld, Spiel, in het Duitse Essen verbroken met maar liefst 1040 deelnemers. Dan is het in 2017 de beurt aan de Benelux. 999 Games neemt graag deze uitdaging aan. De Big Game gaat om 14:00 uur van start en zal 2-3 uur in beslag nemen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via een aanmeldingsformulier op de website van 999 Games. De winnaar gaat niet alleen naar huis met deze machtige titel, maar wint ook nog een cheque ter waarde van €500,- aan speltegoed en daar bovenop een weekendje weg via Vacansoleil. Iedere deelnemer wordt beloond met een goodie-bag met daarin o.a. een exclusieve set van 168 speelkaarten én 46 speelstukken in een unieke kleur!
Waar? Erasmus Sport Center, Oudlaan 50, Rotterdam
Wanneer? Zondag 24 september 2017
Kosten? € 2,50 inclusief gratis goodiebag

>> Into the Forest vanaf 16 mei op DVD & VOD <<

Nell (Ellen Page) heeft de middelbare school bijna afgerond en wil dolgraag gaan studeren. Haar oudere zus Eva (Evan Rachel Wood) is een hartstochtelijk danseres. Samen wonen de twee met hun vader in een onherbergzaam deel van Canada, ver van de bewoonde wereld. Op een dag valt plotseling de stroom uit. In de periode die volgt, horen de zussen via de radio de meest angstaanjagende berichten: technologie die niet meer werkt, terroristen en ziektes die vrij spel hebben en gruwelijke geweldsexplosies die overal plaatsvinden. En dan houdt ook de radio ermee op. De stilte is bijna letterlijk dodelijk. Nell en Eva worden geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid waarin niets meer zeker is. Door slim te improviseren proberen ze hun leven zo normaal mogelijk te houden. Maar naarmate de dagen, weken en maanden vorderen, blijkt dat steeds moeilijker. De band tussen de zussen wordt zwaar op de proef gesteld. Toch zullen ze moeten samenwerken om te overleven…
Speelduur: 101 minuten Taal: Engels Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: 12, geweld, angst, Grof taalgebruik, Drugs- en/of alcoholgebruik CAP €14,99 VERPAKKING 1 DVD Amaray. Bekijk hier de trailer.

>>Een sprookje door Øyvind Torseter <<

In Kleine Broer keert de charmante hoofdpersoon uit Het gat terug. Torseter liet zich inspireren door een sprookje uit de rijke verteltraditie van Noorwegen, verzameld door Asbjørnsen en Moe, het Noorse equivalent van de Deense Andersen en de Duitse Gebroeders Grimm. Om zijn zes broers uit handen van de trol te redden, moet Kleine Broer diens hart vernietigen. In de grot ontmoet hij een prinses, die hem cruciale informatie geeft om zijn missie te volbrengen. Torseter zou Torseter niet zijn als hij niet zijn eigen humoristische draai aan het verhaal zou geven. Maar het zijn vooral de krachtige illustraties die nog lang nadat je het boek uit hebt op je netvlies blijven hangen. www.deharmonie.nl

>> Shopping Special – Mama <<

Advertenties

3 comments

  1. Wat een schatjes die aapjes!! Wel wat aan de dure kant… En Kaya sieraden zijn altijd zo mooi!! Heb met mijn meiden ook al armbandjes van Kaya 😉

    Like

  2. Wat een leuke artikelen zeg. De aapjes zijn super schattig en echt een hebbeding zo te zien 😀 Kolonisten is een leuk spel om te spelen dus grappig zo’n recordpoging. En bij die shopping special heb ik leuke dingen gezien. Zo vind ik die drinkfles erg vrolijk van kleur en vind ik de muntjes wel grappig, gewoon voor de heb hihi. En dan die jas, juist omdat het niet een jas is die ik normaal zou komen vind ik hem leuk. Vooral omdat mijn voornemen van 2017 is dat ik meer kleuren ga dragen dan zwart en grijs hihi. Kortom, leuke berichten 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s