Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden

De film:

Er is een schoolkamp met een aantal buitenlandse studenten op de Martinshoeve. Bibi en Tina mengen zich daarbij. Samen beleven ze heel wat spannende avonturen tijdens de schattenjacht. Dit is een ‘wedstrijd’ met verschillende groepen, het wordt de jongens tegen de meisjes. De jongens zijn erg fanatiek en gaat alles zoals het hoort? Bibi wil haar toverkracht gebruiken, maar dat lukt niet. Hoe gaat het aflopen?

Wat vinden wij ervan:

Wij hebben met z’n drieën gekeken. En ik moet zeggen de meiden waren enthousiast. Soms waren de grapjes nog wat moeilijk maar dit komt omdat ze bijna 6 is en de film is vanaf 6 jaar. Het spelelement in de film vonden ze heel erg leuk! Ze riep soms zelfs: “daar daar!” Als ze iets moesten zoeken en voor haar al duidelijk was. Er zitten nog een paar spannende momenten in, het is dus niet alleen een ‘zoete’ meisjes film maar zeker voor stoere meiden en jongens!

Voor kinderen (meiden/jongens) vanaf 6 jaar een leuke spannende film om in de bioscoop te gaan bekijken!

Informatie:

Just Entertainment

Cast: Lina Larissa Strahl, Lisa Marie Koroll en Louis Held
Regisseur: Detlev Buck

Speelduur: 110 minuten

Genre: kinderen vanaf 6 jaar

Trailer:

*Op uitnodiging van Just Entertainment hebben wij deze film bekeken*

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s