W.O.W. blog

 

Waterpokken op Woensdag blog? Ja hoor, we hebben het voor elkaar, we hebben de waterpokken in huis. De jongste is aan de buurt. Het begon met een virale keelontsteking en huppakee een week later de waterpokken te pakken op de eerste dag van de meivakantie. Gelukkig hebben wij twee weken vrij.

Overal lees je dat waterpokken een kwestie van uitzieken is en natuurlijk de ongemakken als jeuk verlichten. Onze oudste vertelde we dit dan ook. Ware het niet dat de waterpokken bij haar naar binnen geslagen zijn en ze achteraf aan de antibiotica had gemoeten. Sindsdien vatten wij waterpokken niet lichtzinnig op. Op Thuisleven vond ik een blog over Drs. Leenarts producten, die ga ik maar halen, want alle producten die ik in huis had, zijn allang over de houdbaarheidsdatum. Behalve het zemelenbadje van HeltiQ, dus daar stop ik de oude zemelaar maar in.

Winnaars
Zoals belooft trekken wij vandaag de winnaars. Dat is dit keer uit de losse pols gedaan.

De winnaar van Tammy het spaarvarken is geworden: Moneysavingz

18A8576-2

De winnaar van ‘Een plekje voor een welpje’ is geworden: Dineke Wiersema

een_plekje_voor_welpje-co-min

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAARS! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s