Thuisleven.com
Kindvriendelijk Restaurant De Paddestoel te Hollandsche Rading
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Uit eten > Kindvriendelijk Restaurant De Paddestoel te Hollandsche Rading

Kindvriendelijk Restaurant De Paddestoel te Hollandsche Rading

Het is voorjaarsvakantie als wij een bezoek brengen aan Tuincentrum Overvecht. De kinderen morren wat, want dit is niet leuk voor hen. We drinken wat en kijken op de klok. Het avondeten dient zich aan en daarmee ook de aloude vraag: “Wat eten we vandaag?” We kijken elkaar bedenkelijk aan en besluiten voor op de terugweg een restaurant te zoeken waar de meisjes kunnen spelen. Hoe heet dat restaurant ook alweer daar midden in het bos, waar we afgelopen zomer langs zijn gefietst?

Restaurant de Paddestoel

Dit bosrestaurant bestaat al bijna 90 jaar en stond voorheen bekend om zijn uitgebreide pannenkoekenkaart. Tegenwoordig is het een familierestaurant met eenĀ groot terras midden in het bosĀ en een speeltuin! Ze serveren erĀ een ruime keuzeĀ speciaal bieren en hebben een zeer uitgebreide lunch- en dinerkaart. De pannenkoeken maken nog steeds deel uit van het menu en dat vinden de meisjes helemaal niet erg. Ik kan bijna niet kiezen tussen een schnitzel en de zalmfilet.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend en het isĀ jammer dat het regenachtig is als we arriveren over de Vuursche Dreef. We worden vriendelijk ontvangen en mogen een tafel uitkiezen. Het is een groot restaurant met veel aanloop, een gezellige drukte. We zien families, gezinnen met jonge kinderen en een verliefd stelletje om ons heen.

Kindermenu

De meisjes kiezen een pannenkoek of een kindermenu met appelmoes! De medewerkster komt bij het indekken meteen aanlopen met in te kleuren placemets en kleurpotloden. De meisjes hebben binnen rondgekeken maar konden geen speelhoek vinden. Er lag wel een losse kralenspiraal voor op tafel. De medewerkers zijn duidelijk ingespeeld op kinderpubliek en we lachen wat af. We worden vlot geholpen als we iets willen bestellen. Ook worden de meisjes aangespoord om te smullen. De kleuter eet maar liefst twee kinderpannenkoeken en heeft haar cadeautje, een armband echt verdiend. Gelukkig krijgen de zussen ook een klaparmband bij het kinderijsje. Die wij ons als ouders ook hebben laten smaken.

Informatie

Restaurant De Paddestoel ligt langs diverse fietsroutes in het Maartensdijkse Bos. Het is goed te bereiken vanaf treinstation Hollandse Rading en vanaf de snelwegĀ A27. Het restaurant is zeven dagen per week geopend, m.u.v. Eerste Kerstdag.

Lees ook:

Heb jij een kindvriendelijk restaurant in de buurt?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieƫn

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics