Poldark Seizoen 2 op DVD (met winactie)

Mannen met lang haar en overdreven goede manieren, vrouwen in wijde jurken, koetsen en knapperende haardvuren. Als je net als ik van historische drama’s en van “Binge-kijken” houdt is Poldark Seizoen 2 een heerlijke manier om je vrije avond door te brengen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Winstom Graham en het eerste seizoen werd uitgezonden in 2015. Seizoen 2 is nu verschenen op DVD door Just Entertainment!

poldark2

De serie gaat over Ross Poldark, een trotse man die na de Amerikaanse oorlog voor onafhankelijkheid (eind 18e eeuw) terugkeert op zijn land in Cornwall en merkt dat er allerlei dingen zijn veranderd en niet ten goede. Hij doet zijn best wat van zijn leven te maken, maar stuit op weerstand en ongeluk. Hij probeert een kopermijn draaiende te houden en een gezin te stichten, maar het leven is zwaar in de achttiende eeuw en hij wordt tegengewerkt door de gemene George Warleggan.

Dit seizoen begint waar de vorige is geëindigd: Ross Poldark wordt beschuldigd van het plunderen van een schip dat voor de kust is gezonken. Zijn vrouw Demelza probeert hem op allerlei manieren vrij te krijgen, maar de gluiperige George Warleggan lijkt het te gaan winnen. Als Ross toch wordt vrijgesproken is Warleggan meer dan ooit tevoren van plan om de mijn van Poldark te bemachtigen en hem helemaal kapot te maken.

Poldark1

Ik vind Poldark een ontzettend mooie serie. Het ziet er allemaal heel realistisch uit; de kostuums en de sets zijn werkelijk prachtig gemaakt. Aidan Turner is geweldig als Poldark en Jack Farthing zet de schurk Warleggan ontzettend goed neer. De serie is onvoorspelbaar waardoor je blijft kijken. De personages zijn ook behoorlijk ingewikkeld, wat het nog interessanter maakt. Ross Poldark staat natuurlijk centraal in de serie, maar hij is geen brave Hendrik die alleen maar nobele, goede dingen doet. Sterker nog, hij doet behoorlijk stomme dingen en als kijker is het soms best moeilijk om aan zijn kant te staan.  

Poldark is een drama serie maar wel een spannende en zeker geen soap. Smokkelaars, politieke spelletjes, enge ziektes, er is steeds weer een reden om nog een aflevering verder te kijken (nog eeeeentje dan..). Zeer Binge-waardig dus.

Ik heb genoten van seizoen 2 en ik kan niet wachten tot ik seizoen 3 kan zien. Een aanrader voor iedereen die van goede dramaseries houdt, met of zonder kostuum.

Poldark 2 is o.a. hier te koop.

DE WINACTIE

Wij hebben deze dvd met veel liefde en plezier gekeken en mogen er nu een ander ook heel erg blij mee maken! Wil jij deze dvd winnen laat dan onder deze blog een leuke reactie achter en voorzie dat van je naam en e-mail adres.

Om extra winkansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂

Wij zullen op 10 mei 2017 een winnaar loten en bekendmaken in het W.O.W. blog.

*** Voor dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen ***

Advertenties

32 comments

 1. Ik heb seizoen 1 gekeken. Werkelijk prachtig. Seizoen 2 begon op tv en op de een of andere manier verhuisde de serie naar een ander tijdstip waardoor ik het helaas niet af hebben kunnen kijken en daarom doe ik bij thuisleven graag aan de verloting mee!

  Like

 2. Helaas werd het 2e seizoen ruw onderbroken en verhuisd naar een andere zender. Daardoor heb ik de laatste afleveringen niet kunnen zien. Dat is ontzettend balen. Maar misschien kan ik toch het einde zien als ik deze dvd mag winnen.

  Like

 3. volg al op Facebook en Instagram, wil deze DVD Poldark graag voor mijn schatje winnen, mannen met krullen en lang haar.. vroeger had ik ze.. nu niet meer, dus kan zij zich verlekkeren met deze DVD

  Like

 4. Wauw! Ik hou heel erg van dit soort series. Seizoen 1 heb ik gevolgd op tv, maar toen gingen ze rommelen in de programmering en heb ik de serie niet verder kunnen kijken. 😦

  Like

 5. Ohhhh heel super!! Ik val in een gat nu seizoen 2 op tv voorbij is en wacht met smart op seizoen 3. Zou het weer helemaal goed komen tussen Ross en Demelza? Tot die tijd zou ik graag dit 2e seizoen weer opnieuw willen bekijken en opnieuw en opnieuw…. 😉

  Like

 6. Ik ken deze serie helemaal niet … maar ben nieuwsgierig geworden nu ik erover heb gelezen. Ik door graag mee voor de dvd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s