Boeketten van Floriënt express nog dezelfde dag, zelfs óp Moederdag bezorgd…

Moederdagboeket

Een vrolijke Moederdag zal geen punt zijn met het uitzicht op dit mooie boeket Happy Mother’s Day van Floriënt express. Handig thuisbezorgd, ook op Moederdag en mét glazen vaas! Wat overblijft is het verzinnen van een persoonlijke boodschap voor (groot)moeder…..

Het tijdperk van op het laatste moment naar de markt rennen of onderweg bij de benzinepomp stoppen lijkt voorbij. Je kunt je online gekozen boeket zelfs op Moederdag laten bezorgen. De bloemen komen rechtstreeks van de veiling en de keuze is overweldigend en niet alleen voor Moederdag trouwens.

Moederdagboeket sweet

Wanneer je op Florient.nl de gelegenheid Moederdag selecteert, wordt je beeldscherm opgevrolijkt door zeer uiteenlopende boeketten. Van wilde weide boeketten tot een stijlvolle bos rode rozen. De één met een gratis vaas, de ander met een gratis bijgeleverd tuingereedschapssetje. Zo heb je naast een fleurige blos bloemen, gelijk een bijpassend cadeautje in huis. Wat vindt je van dit Sweet Mother’s Day boeket?

Om aanspraak te kunnen maken op het gratis tuingereedschapssetje dien je bij je bestelling vanaf 19,95 euro de kortingscode moederdag17 in te voeren. Op=op!

Hier stond een winactie, echter is deze afgelopen. Kijk op onze win(naars) pagina voor alle lopende winacties.

Advertenties

46 comments

 1. Ik zou gaan voor het boeket: Roze Gerbera’s en Rozen omdat ik weet dat mijn zus er dol op is. Dit keer dus niet voor onze moeder maar om mijn zus een extra cadeau te geven namens haar dochtertje tess op wie wij regelmatig mogen passen. Mijn volledige naam is overigens Linda Raaijmakers 🙂

  Like

 2. Moeilijk kiezen. De België, Frankrijk of het ‘do it yourself kistje’ zijn leuk.
  Bloemen doen het altijd goed, zeker met moederdag!

  Like

 3. Wat een prachtige boeketten! Ik ben zelf ook erg dol op een mooi bos bloemen op tafel, alleen doe ik dat niet zo heel vaak hahah.. Bloemen zijn best wel prijzig, wel regelmatig een bosje tulpen op tafel, die ik hier bij de boer haal die ze aan de straat verkoopt….(kan niet wachten tot die mooie pioenrozen er weer zijn hihihi) Ik zal dolgraag mijn lieve mams verrassen met een prachtig boeket op moederdag… welke ik zelf de mooiste vind? En ik denk dat mijn mams hem ook fantastisch mooi vind is het boeket Frankrijk.. Mooi samengesteld en van alles wat, vrolijke kleuren.. precies zoals mijn mams is…

  Groetje Ilsiee

  Like

 4. Boeket Sweet Mothersday klein maar fijn is prachtig voor mijn schoonmoeder! Ze is al 83, maar nog steeds graag in haar tuin bezig tussen de bloemen. Ik zou haar graag met een Florient Express boeket verrassen op moederdag om ook binnen te kunnen genieten van de geur en kleur van de bloemen! Fijne moederdag voor iedereen!

  Like

 5. Bloemen zijn altijd goed! De kleur roze daar worden we hier blij van. Boeket Belgie vind ik het mooist en divers, dat wordt duimen.

  Like

 6. Het ‘Do it yourself kistje’ is prachtig en een kei goed idee. Mijn moeder heeft namelijk nooit een passende vaas op haar manier en zo kan ze zelf op een prachtig creatieve manier dit samenstellen

  Like

 7. Lenteboeket Vrolijk maakt mij vrolijk. ik zou met alle liefde wat geld erbij leggen als ik win. Wat een prachtige bloemen.

  Like

 8. Ooohhh, zou gaaf zijn wanneer er weer een keer een prachtige bos bloemen in huis op de vaas staan..
  Even over na moeten denken, maar ik zou toch kiezen voor ‘Boeket Belgie’! 😀

  Like

 9. Ik vind het boeket Duitsland erg mooi voor mijn moeder, ik doe graag mee voor mijn moeder, zou ze prachtig vinden z’n mooi boeket !! 🙂 Groetjes Anneliese

  Like

 10. Superactie voor Moederdag! Mijn moeder was altijd dol op veldbloemen, dus ik kies voor veldboeket Paars 🙂 Dat krijgt dan een heel mooie plaats bij haar graf.

  Like

 11. Wauw! Echt ideaal dat ze ook op moederdag bezorgen, ik zou voor het happy mothersday boeket gaan met om het helemaal af te maken de hamlet chocolade 🙂
  Ik volg jullie overal!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s