W.O.W. blog

En hoe is het nu met de waterpokken van onze jongste dochter?, vraagt u zich vast af. De dochter van Josan van GoodGirlsCompany heeft tegelijkertijd deze kriebelvlekjesziekte en haar lezers raden haar massaal de KidsClin CoolMousse aan. Ondertussen probeer ik met een watje de Calendulan Kinderemulsie aan te brengen. Ze schreeuwt moord en brand, net als de oudste toentertijd. Ze vindt het te koud en het drogen van de emulsie kriebelt. Nadat wij twee vakantiedagen binnen hebben gezeten ben ik het zat en ren met de oudste naar de drogist. Daar koop ik de KidsClin, wel weer even een uitgave maar ach. Dit schuim veeg ik in tijd van een vloek en een zucht op haar bovenlijfje zo van boven tot onder. De rest van haar lichaam laat ik voor wat het is, warempel het slaat aan. Het is wel koel, maar niet te koud. Het duurt niet te lang en ze kan direct haar kleding (pyjama) weer aan. Naast een zemelenbadje mag ik haar eenmaal daags met de CoolMousse (die ik buiten de koelkast bewaar) aanbrengen. Nu een week later kan voor ons eindelijk de meivakantie beginnen, gelukkig hebben we twee weken vakantie.

Winnaars
Zoals belooft trekken wij vandaag de winnaars van ‘Wat ik wens’. De reacties van de zestien deelnemers zijn zeer divers van ‘Ik doe graag mee’ tot aan dat de laatste wens van Nanou uit zal komen. Op basis van de gestelde vraag: Hoe denk jij dat dit verhaal af zal lopen? zijn er vijf winnaars geselecteerd die binnenkort met eigen ogen mogen lezen of de voorspelling uit is gekomen:

  1.  AnnaB;
  2.  Will;
  3.  Janita;
  4.  Marieke;
  5.  Rinaldo Dissel.

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAARS! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s