De 45ste Nationale Molendag op 13 & 14 mei 2017

In het weekend van 13 & 14 mei 2017 gooien zo’n 950 molens in Nederland de deuren open voor de Nationale Molendag. Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen? Sla dan je slag en neem deel aan de talloze georganiseerde activiteiten op Nationale Molendag.nl. Aan alle kinderen wordt een leuk molenkleurboek uitgedeeld.Gratis molenboekje

Op de site is zelfs per activiteit (pannenkoeken bakken, muziek, molenmarkt, kinderactiviteiten) te zoeken, misschien ligt er wel een molen langs een leuke fietsroute? In ieder geval is het bezoek een hartstikke leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin in ons prachtige Nederland. De zoekresultaten binnen 25 km. van onze woonplaats zijn al overweldigend: 24 molens!

Molen

Mocht dat weekend je niet goed uitkomen (i.v.m. Moederdag) dan is het raadzaam eens een blik te werpen op de agenda van De Hollandse Molen, die zich als sinds 1923 actief inzet voor het behoud van wind- en watermolens. Al weet je op de Nationale Molendag zeker dat je niet voor een dichte deur komt te staan!

Heb jij wel eens een kijkje in een molen genomen?

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s