Persberichten Vrijdag #66

>> Kneipp introduceert: Beauty Geheim Body crème <<

Ruiken, smeren, voelen en nog een keer proberen…? De nieuwe Kneipp Beauty Geheim Body crème is verslavend lekker en laat je wegdromen naar een luxe wellness-spa. Kneipp selecteerde vier van ’s werelds meest gewaardeerde natuurlijke oliën en combineerde deze met intensief voedende bestanddelen voor deze rijke body crème. Een cadeautje voor je huid. Ontdek het zelf en geniet van de betoverende luxe geur. Kneipp Beauty Geheim Body crème is ontwikkeld voor de verzorging van de normale tot droge huid en is verkrijgbaar vanaf begin april. De adviesprijs is € 9,99 – 200 ml.

>> HAPPY HAIR SUMMERVIBES MET DE NIEUWE ANDRÉLON PINK STYLING DROOGSHAMPOOS <<

Target: alle zomerdagen een stylish hairdo – of je nu naar je werk gaat, lekker op het strand ligt of een festivalweekend meepakt. Sidenote: graag inspirerende looks zonder ingewikkelde stylingkunstjes. Wanted: de nieuwe Andrélon Pink Styling Droogshampoos. Want daarmee kun je elke zomercoupe voor elkaar krijgen en fixeren.

>> nieuwe Blue Microphones nu ook beschikbaar in Benelux <<

Blue Microphones, Amerikaanse producent van bekroonde microfoons en opnameapparatuur voor audioprofessionals, muzikanten en consumenten, voegt twee nieuwe stijlen toe aan zijn bekroonde familie van USB-microfoons. Beide modellen zijn perfect voor het opnemen van muziek, podcasts, YouTube-video’s, interviews, gamestreams en meer, in stijl én met geluid in studiokwaliteit. Prijs en beschikbaarheid. De Yeti (verkoopprijs 149 euro) is bij Coolblue, Media Markt, Bol.com en andere officiële verkooppunten, en online verkrijgbaar in diverse stijlen: zilver en blackout. De Snowball iCE (verkoopprijs 79,99 euro) is verkrijgbaar bij Coolblue, Media Markt, Bol.com en andere officiële verkooppunten, en online verkrijgbaar in wit en nu dus ook in blackout.

>> BRABANTIA VOEGT NIEUWE ITEMS TOE AAN TASTY COLOURS COLLECTIE <<

Smaakten de kleurrijke keukenhulpjes uit de Tasty Colours collectie naar meer? Goed nieuws! Internationaal designmerk Brabantia breidt het menu uit met rechthoekige voorraadbussen. Daar fleurt je keuken van op! Stapel op voorraad. Maak ruimte in je hoofd en in je keuken met de nieuwe stapelbare voorraadbussen van Brabantia. Stijlvolle en stevige opbergers van hoogwaardig helder plastic, die nog ruimte besparen bovendien. De vooraadbussen zijn er in 0,7 liter, 1,6 liter en 2,5 liter formaat, met deksels in Red, Pink en Mint mét een siliconen rand. Zo blijft je voorraad in zicht én langer vers. Alle stapelbare voorraadbussen kunnen in de vaatwasser en hebben 5 jaar garantie. Verkrijgbaar vanaf april 2017.

>> Moodboard Green <<

>> Shopping Special – IJS <<

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s