Gratis Chaudfontaine Fusion

Product: Chaudfontaine Fusion 0,25L glazen flesje Pompelmoes & Cranberry Smaak / Citroen Smaak.

Chaudfontaine Fusion

Winkel: een aangesloten horecazaak

Specifieke actievoorwaarden: Koop een 0,25L glazen flesje Chaudfontaine Fusion bij één van de aangesloten horecazaken. Vul de barcode in, maak een foto van het flesje en krijg het aankoopbedrag via deze website retour. De actieperiode loopt van 4 mei tot en met 31 Oktober 2017. Bij aankoop van 1 Chaudfontaine Fusion 0,25L glazen flesje zal de consument die een geldige aanvraag van terugbetaling invoert, het volledige bedrag vergoedt krijgen met een maximaal bedrag van €4.  De terugbetaling zal binnen de 11 dagen op de bankrekening van de deelnemer gestort worden.

Website: via Coca Cola

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties Pagina alle lopende GTA’s op een rijtje staan.

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s