Persberichten Vrijdag #67

>> HEt grote zelfleesboek <<

>> Easysmart HR: technologie en glamour in één <<

De nieuwe smartwatch van Cellularline combineert een sportieve stijl met een chique look. Het is de nieuwe wearable die technologie en glamour samenbrengt: een must-have accessoire dat de hele dag door is te gebruiken.
De Easysmart HR-smartwatch is een personal trainer voor om je pols, met een uitgebreide verzameling functies. De smartwatch detecteert automatisch het soort training (op basis van 24 trainingstypes), houdt alle dagelijkse activiteiten bij, telt stappen, calorieën en trainingstijd en geeft de afstand en de slaapfasen weer, inclusief hartslag. Easysmart HRsynchroniseert met de persoonlijke agenda en toont een volledig overzicht van binnenkomende berichten (zoals meldingen van social media en WhatsApp) en oproepen. De wearable is uitgerust met een oled-kleurenscherm (1,3’’) en een batterij die vijf dagen meegaat. Dit product is IP-56-gecertificeerd en is zweet- en waterbestendig.

>> Nieuw Snor-boek: Pocket Vogelboek <<

De huismus, de koolmees en de spreeuw zijn heel gewoon. Zo gewoon dat je niet meer goed kijkt, omdat je al denkt te weten hoe huis-tuin-keukenvogels eruit zien. Maar als je de rust neemt ze goed te bestuderen, zie je dat ze mooier zijn dan je denkt. Het Pocket Vogelboek, dat 10 mei verschijnt, helpt je de schoonheid van de gewone vogeltjes te zien. Ontroering
Vogels kunnen ontroeren, verbazen en je even uit je dagelijkse gedachtestroom halen. Daarvoor hoef je niet voor dag en dauw in een bijzonder weideveld te liggen Je zintuigen openzetten en om je heen kijken is een mooi begin om de schoonheid te zien van de huismus of de pimpelmees. Het prachtige Pocket Vogelboek doet de rest. Vanaf 10 mei ligt het boek in de winkel. Titelinformatie
Titel:
Pocket Vogelboek
Auteur: Gerard Janssen
Illustraties: Maartje van den Noort
Vormgeving: En Publique en Studio 100%
ISBN: 978-94-6314-031-7
Aantal pagina’s: 122
Formaat: 122 x 155 mm
Prijs: €14,99
Verschijnt: 10 mei 2017

>> Er is iets aan de hand in Lumieland <<

Een nieuw avontuur + nieuw cadeau. Na het succes van ‘de Lumies zoeken een speen’ en ‘de Lumies op het potje’, staan Lux en LouLou aan het begin van een nieuw avontuur. De Lumies worden grote broer en zus. Wederom wordt het boek geleverd inclusief cadeau voor het kind: een Lumies grote broer en zus medaille! Lucky Mukky is de uitgever van het ‘Sterrenbeelden Zoekboek’ en ‘de Lumies’. Het nieuwe avontuur van de Lumies zal medio juni te koop zijn via http://www.luckymukky.nl en daarnaast via Bol.com ėn de online shops van de meeste boekhandels.

>> NIEUWE COLLECTIE BRUIDSMEISJES SIERADEN VAN KAYA LAAT ELK MINI-BRUIDJE STRALEN <<

Een bruiloft is niet alleen een belangrijke dag voor de bruid en bruidegom, ook de bruidsmeisjes staan deze dag volop in de belangstelling. Met een mooie jurk voelen ze zich een echte mini-bruid. De nieuwe collectie sieraden voor bruidsmeisjes van KAYA Sieraden maakt het helemaal af. Bruidsmeisjes stralen met een glinsterende zilveren armband, een betekenisvolle ketting of een prachtige bloemenkrans van echt zijde. Een bijzonder cadeau voor elk meisje waarvan de moeder, tante of zus gaat trouwen. Show your love! Een huwelijksdag staat natuurlijk in het teken van de liefde. Laat de liefde voor je bruidsmeisje zien met een prachtige Love kinderketting. Door de twist heeft de ketting een mooie schittering. Ook de kinderketting met daaraan een gegraveerde Bruidsmeisje bedel met een lief hartje verovert het hart van elk bruidsmeisje. Kies zelf je parel of edelsteen en geef de ketting net dat beetje bling-bling. Op de achterzijde van de bedel kan de trouwdatum gegraveerd worden, waardoor er nog vaak aan de mooie dag gedacht zal worden.

>> TRAILER ALERT: CARS 3 <<

 

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s