Serie 4 ‘Jeuk’ vanaf 16 mei op dvd verkrijgbaar!

Jeuk seizoen 4Yes, yes, yes, ik heb het Vaderdag cadeau voor dit jaar al in huis! De comedyserie ‘Jeuk’: je vindt het leuk of je krijgt er de kriebels van. Een tussenweg is glibberig, want na jarenlang ‘verplicht’ zuchtend meekijken, lig ik nu, als ik even niet oplet, in een deuk. Dat is meestal het geval als er geïmproviseerd wordt en ook de tegenspeler overvallen wordt. Waarin ‘Jeuk’ zich onderscheid van andere comedy’s is de schaamtevolle of zo je wilt schaamteloze humor voor en door veertigers. Erg herkenbaar in onze situatie.

De afleveringen zijn los te bekijken, maar er lopen ook rode draadjes die de personages (Thomas Acda, Peter Heerschop, Jelka van Houten, Rosa Reuten en Ellen Parren) met elkaar verbinden. Twee stellen, waarvan de mannen samenwerken, en een personal assistent werken zich regelmatig in de nesten. Dit vierde seizoen was vanaf november 2016 bij de VARA te zien en door het tijdsstip van uitzending hebben wij wel eens een aflevering gemist. Als we er later in de week aan dachten, keken we het terug. Met deze dvd maken we er een marathon van.

‘Jeuk’ serie 4 wordt uitgebracht door Just Entertainment. De 10 afleveringen duren 25 minuten per stuk en staan op 2 dvd’s. De kijkwijzer is 12.

Kijk jij wel eens een comedyserie?

*voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s