W.O.W. blog

Vandaag blaast mijn jongste dochter 7 kaarsjes uit voor haar verjaardag. Daarmee is tevens het verjaardags-seizoen bij ons weer geopend want haast elke maand is er nu een verjaardag in ons gezin te beleven. Aangezien we een goed geolied systeem voor de verjaardagen hebben, is er hier geen stress te bekennen. Het enige wat mij altijd stress oplevert zijn de gasten, zouden ze wel of niet op komen dagen (uiteraard is er altijd begrip voor ziekte). Daarom stuur ik tegenwoordig maar een appje door en vraag ik er altijd standaard even bij of ze willen antwoorden of ze wel of niet komen i.v.m. het aantal stukken vlaai en/of taart. Dat is niet alleen handig om mijn stress weg te werken maar zo kan ik ook gericht boodschappen doen.

Dankzij de blogs die we al aan verjaardagen besteed hebben kan ik ook elke keer weer iets nieuws proberen. Wat het voor zondag (dan vieren we het feest met familie en vrienden) gaat worden is nog een verrassing, dat mag de jarige job namelijk vertellen.
Maar ook hier vieren we feest want we gaan twee winnaars blij maken met leuke prijzen.IMG-20170504-WA0003

Bekendmaking winnaar

Christopher IsidoraMil81 en Annabel van harte gefeliciteerd jullie winnen het boek ‘ADHD Hoe haal je het uit je hoofd?’. Neem je even contact met ons op (zie hieronder hoe).

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAAR(s)! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s