Gratis rugtas bij Decathlon

Bij Thuisleven zijn we dol op gratis producten. Dit keer viel ons oog op deze Arpenaz 10L rugzak van Quechua. Deze rugtas kan je in een kleur naar keuze met een voucher ophalen bij Decathlon, tenminste als je geselecteerd wordt.

Arpenaz 10 rugzak 1

Trybe.com

Hiervoor schrijf je je in voor deze campagne bij Trybe, een wereldwijd bekend bedrijf, dat nu de overstap richting Nederland wil maken. Hoe meer mensen zich inschrijven, des te groter is de kans dat Trybe andere campagnes in Nederland lanceert. In andere landen zijn al campagnes van o.a. Nivea, Sophie de Giraf, make up en Multivitamine georganiseerd. De bedrijven willen graag een eerlijke, onafhankelijke mening over het product van de consument weten.

De Arpenaz 10L

Deze watervaste rugtas van 100% polyester is geschikt voor dragers vanaf 10 jaar. De inhoud is 10 liter, dat is ruim voldoende voor gebruik naar school, werk of op vakantie. Onze dochter ziet de paarse variant wel zitten.

Test jij wel eens een product in ruil voor je mening?

Advertenties

3 comments

  1. Bedankt voor de tip, ik ga me meteen inschrijven. Ik sta wel ingeschreven bij verschillende testbureaus aangezien wij het heel leuk vinden om nieuwe producten te testen, of die voor ons nieuw zijn zeg maar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s