Een thee die goed past (en smaakt) van Theefit (met winactie)

Het zeefje dat ik gebruik is speciaal voor thee en zorgt ervoor dat ook fijne thee niet in het water terecht komt.

Iedereen die mij kent zal mij omschrijven als een theeliefhebber, de genen van mijn vader grap ik dan altijd maar weer. Ofschoon mijn moeder het toch wel een behoorlijk tijd heeft vol proberen te houden mij aan de koffie te krijgen is haar dat toch echt niet gelukt. Nee ik moet niks hebben van dat zwarte goedje. Geef mij maar een heerlijke kop thee! Zelfs bij warme temperaturen buiten drink ik het met veel liefde en of het nu ochtend, middag of avond is is ook geen probleem.

Hoe drink ik mijn thee
Lange tijd heb ik thee met suiker gedronken, maar gezien de huidige cijfers van te veel suikerinname ben ik daar toch wel behoorlijk van geschrokken en zodoende bewuster gaan leven. Tegenwoordig drink ik dan ook mijn thee zonder suiker.
Afhankelijk van het tijdstip van de dag en de temperatuur kies ik het soort thee uit. Zo drink ik op de vroege ochtend graag een kopje zwarte thee met vruchten, in de middag een groene thee en in de avond is vanille toch echt mijn favoriet. Bij warme temperaturen nijg ik naar verse munt-thee en in de winter naar kaneel of andere winterse thee soorten. Juist die wisseling met vele smaken zorgt ervoor dat ik thee lekker blijf vinden.

Nieuwe smaken testen
Maar als echte theeliefhebber vind ik het ook altijd heerlijk om nieuwe theesoorten uit te testen. Zo kreeg ik van Theefit.nl de vraag of ik een paar nieuwe smaken wilde testen in ruil voor een review. U kunt zich voorstellen dat ik daar geen bedenktijd voor nodig had. En zo lagen er binnen een paar dagen, na een korte en krachtige mailwisseling, drie gouden zakjes op de deur mat.

In elk gouden zakje zat een andere smaak en op de onderste foto kunt u zien hoe dit eruit zag. Aangezien ik wel van eerlijkheid houd val ik dan ook maar gelijk met de deur in huis door aan te geven dat de Sparkly Amber niet mijn favoriet is. Wat eigenlijk best grappig is want dit is een van dé best verkochte smaken bij Theefit. Zo zie je maar weer dat elk persoon anders is. Waar ik wel enorm blij van werd zijn de andere twee smaken. Sweet Cinnamon is erg mild van smaak. Bij de meeste theesoorten waar kaneel op staat is de kaneel sterk aanwezig, maar bij deze mix overheerst hij juist niet! Een luxe variatie dus in mijn eigen aanbod. De Wizzy Wobble is erg verrassend en heeft zelfs de kinderen overtuigd meer thee te gaan drinken.

Suiker
Mocht u nou net als ik willen genieten van een kopje thee zonder suiker maar lukt dit maar niet dan past Theefit perfect bij u! Theefit heeft namelijk ingezet op kwaliteit en dat proef je! Zo is de sweet cinnamon ontwikkeld om zoet te zijn, zonder suiker! Speciaal voor de zoete kauwtjes en kinderen! En de Midnight Orange is de ideale vervanger van de standaard zwarte thee waar iedereen suiker in gooit. Veel zachter, veel zoeter en uiteraard zonder enige vorm van geur, kleur of smaakstoffen. Alleen hoge kwaliteit thee.
Het is dus zeker een aanrader om dit minimaal 2 weken vol te houden. Probeer daarna maar eens met wat suiker… U zult merken dat het dan niet meer lekker is! Gaat u de uitdaging aan?

Wist je dat:
– Je van thee ook zelf ijsthee kunt maken?
– Honing i.p.v. suiker helemaal niet zo’n goed idee is? (bron)
– Er jaarlijks meer dan 3.400.000 ton thee wordt geproduceerd.
– Je groene thee nooit op 100°C graden moet zetten! (De groene thee bladeren verbranden bij deze temperatuur waardoor de groene thee een bittere en nare sterke smaak krijgt)
– Thee het immuun systeem ondersteunt. (Dit komt door de vele antioxidanten die thee bevat. Antioxidanten zitten ook in verschillende soorten fruit en groente).

Info en waar te koop
Theefit biedt een luxe assortiment aan theeën aan. U kunt hier een kijkje nemen voor het gehele assortiment. Ook vindt u hier een theefilter en theezeefje om de thee mee te serveren.

Winactie

Wij mogen van Theefit eenzelfde pakje thee weg geven als ik mocht reviewen. Wat moet je doen? Reageer onder dit artikel met je VOLLEDIGE naam en e-mail adres en wie weet behoor jij tot één van de gelukkigen!

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 31 mei 2017 de winnaars loten en deze bekend maken in ons Winnen-Op-Woensdag blog. Houdt de website dus in de gaten.

Advertenties

22 comments

 1. Oooooh wat een verwennerij! Eigenlijk uit gewoonte drink ik ’s morgens koffie om op te starten haha maar een kop goede thee kan ik echt van genieten, vooral met een boek erbij of een leuke film. Orange en kaneel zijn smaken die het goed bij me doen maar groene thee ook zeker. Vorig jaar zomer begon ik vol enthousiasme aan verse muntthee uit eigen tuin. Wat genoot ik daarvan.. tot… mijn muntplantje ineens luis had. Brrrrrr ik was er even van genezen hahaha. Mijn volledige naam is Linda Raaijmakers, email l_raaymakers@msn.com ik doe dus lekker mee voor deze verwennerij 😀

  Like

 2. Hmmmm, dat klinkt lekker! Ik houd ontzettend van thee en zou ook graag mijn kinderen overtuigen om (meer) thee te drinken; maak dus heel erg graag kans!

  Like

 3. Een echte theeleut ben ik & reuze benieuwd naar deze! Dus ik doe heel graag mee 🙂 Altijd tijd voor thee in mijn huis.

  Like

 4. Hier in huis zijn echte thee liefhebbers. Wij houden van groen, vruchten tot zwarte thee in zakjes maar ook losse. Wel heeft een ieder zijn eigen voorkeur. Het wordt hier heel heet maar ook heel koud gedronken.
  Wij beginnen in de ochtend en drinken thee ook graag in de avond kortom thee kan altijd!

  Like

 5. Mmmmmmm! Dat klink Waanzinnig goed, mijn thee hartje gaat hier héél snel van kloppen! Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over Theefit als echte theedrinker Miranda. Vanwege mijn gezondheid ben ik me erg gaan verdiepen in kruiden en gezonde theesoorten, ik heb zelfs mijn eigen gezondheidsthee gemaakt en die is niet echt lekker haha, maar wel goed voor mijn lijf (dus drink m toch stug iedere dag)! Dat blijkt dus nog best moeilijk om zelf een lekkere melange te maken 😉 Koffie ben ik van ‘afgekickt’ en ik drink nu vrijwel de hele dag door thee, variaties genoeg! Gele thee ken ik eigenlijk nog niet, maakt me razend nieuwsgierig! Wizzy Wobble lijkt me ook een overheerlijke combi en rooibos/ kaneel klinkt lekker verwarmend! Onwijs bedankt voor deze Heerlijke Kans, duimen maar! En Good Luck met jullie mooie blog Linda & Miranda! 😀

  Like

 6. Deze theeleut waagt graag een kansje daar ik ontzettend benieuwd ben naar deze thee.
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s