Gratis één van zes smaken Hands Off My Chocolate

Product:
Alleen geldig op Hands Off My Chocolate Crispy Cookie Caramel & Sea Salt 100 gr, Hands Off My Chocolate Caramel Macchiato 100 gr, Hands Off My Chocolate Seriously Dark 100 gr, Hands Off My Chocolate Double Dark 100 gr, Hands Off My Chocolate Milk Meets Dark 100 gr of Hands Off My Chocolate Milk Meets White 100 gr.

Winkel: Hands Off My Chocolate is te koop bij de meeste Albert Heijn-, Jumbo- en Deen-supermarkten, alle winkels van Marqt en Jan Linders en de helft van de SPAR-supermarkten.

Specifieke actievoorwaarden: In totaal kun je per persoon één keer met een Hands Off My Chocolate cashback-actie meedoen. Als je in 2017 al eerder aan een Hands Off My Chocolate actie hebt deelgenomen (bijv. via een actiecode), kun je helaas niet nogmaals deelnemen. Deze geld-terug-actie is begonnen op 17-05-2017. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Deze actie eindigt op 30-06-2017 óf wanneer het maximaal aantal cashbacks is uitbetaald.

 

Website: via Scoupy

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties Pagina alle lopende GTA’s op een rijtje staan.

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s