Nu op dvd: ‘Gamba, de dappere muis’ 6+ (met winactie)

Bij het woord Gamba denk je niet direct aan een muis en al helemaal niet aan een dappere. Andere dappere muizen, denk aan Jerry van Tom & Jerry, vallen in het niet bij deze meesterproductie van de producenten van Spider-man, met bijbehorend budget trouwens. Die Gamba is zeker geen grijze muis.

Het verhaal
Gamba is een stadsmuis die houdt van avontuur. Op een dag begint hij met een vriend aan een spannende reis naar zee. Onderweg maken de twee kennis met Timmie, een bang jong muisje. Timmie zegt dat zijn familie en een heleboel andere muizen er niet meer zijn door een bende wezels die op het eiland woont. Hij had eerder al om hulp gevraagd aan de scheepsmuizen, van wie iedereen altijd zegt dat het de dapperste muizen ter wereld zijn. Maar toen die zogenaamd stoere muizen in de gaten kregen dat ze het moesten opnemen tegen de beruchte wezelleider Nero, hadden ze voor de eer bedankt. Gamba heeft medelijden met de kleine Timmie en belooft hem te helpen. Samen zullen de vrienden alles op alles moeten zetten om de gevaarlijke Nero en zijn woeste wezels te verslaan.

Onze mening
Eindelijk weer eens een tekenfilm die onze drie dochters samen willen kijken. Normaal gesproken is er altijd wel één die het óf niet leuk vindt óf het niet kan verstaan. Gelukkig is ‘Gamba, de dappere muis’ verschenen in het Nederlands. Het nasynchroniseren heeft als nadeel een eentonig geluid, ik heb er geen ‘bekende’ stemmen uit kunnen filteren. De avontuurlijke reis en het vechten tegen de wezels spreken erg tot de verbeelding. De jongste van bijna vijf jaar was al op zoek naar een nieuwe superheld en die heeft ze nu gevonden in Gamba. Ze vindt de film bij vlagen spannend, vooral de grote wezels. Maar dan niet de witte wezel want die is heel mooi met zijn blauwe ogen. Met andere woorden de Kijkwijzer heeft het bij het rechte eind.

Gamba de dappere muisInformatie
Taal: Nederlands
Speelduur: 92 minuten
Kijkwijzer: 6
Distributeur: Just4kids
‘Gamba, de dappere muis’ is vanaf 16 mei jl. verkrijgbaar op dvd en VOD voor 9,99 euro.

De winactie

We mogen maar liefst twee dvd’s van ‘Gamba, de dappere muis’ verloten. Wat moet je doen? Laat hieronder even weten dat je mee wilt doen. Ga vervolgens naar het betreffende bericht op Twitter en Retweet dit en/of Repost het bericht op Instagram. Per medium verloten we één dvd van ‘Gamba’ onder de deelnemers.

Om extra winkansen te creëren kun je ons volgen op: FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest. Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂

Wij zullen op 7 juni 2017 twee winnaars loten en deze bekend maken in ons wekelijkse W.O.W. blog. Houdt de website dus in de gaten.

** Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen **

Advertenties

16 comments

  1. Leuk! Met 3 kinderen kun je niet genoeg dvd’s in huis hebben voor o.a. de regenachtige dagen, winterdagen, luie zondagen, pyjama dagen etc. Of gezellig voor een geplande film woensdagmiddag met popcorn 🌞

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s