Persberichten Vrijdag #69

>> Wereld Vriendendag <<

Vriendjes en vriendinnetjes zijn belangrijk omdat je blij van ze wordt en ze je opvrolijken als je verdrietig bent. Om hen in het zonnetje te zetten is het donderdag 8 juni Wereld Vriendendag. Op deze dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor vriendschappen in je leven en wat dit betekent voor je. De LEGO Friends vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia vieren deze vrolijke dag graag met je mee. Dus kruip lekker met je bestie op de bank en beleef samen de avonturen van de vriendinnen uit Heartlake City.

>> Gouds Montmartre voor vintage en brocante lovers <<

Het mooiste in antiek, curiosa, vintage finds en brocante. Daarvoor hoef je niet naar Parijs te reizen, maar ga je op woensdag naar Gouda voor de zomerse markt Gouds Montmartre. Meer dan 150 kramen vullen de grootste antiek- en curiosamarkt van Nederland met oude boeken, verzamelobjecten, meubels, gekke spullen en tweedehands kleding. De terrassen rondom de markt en het historische karakter van Gouda maken het ‘Parijs’-gevoel af. Op zoek naar de ultieme aankoop kan van 7 juni t/m 13 september 2017, iedere woensdag tussen 09.00 en 16.30 uur.

>> Varend Corso Westland viert 20-jarig bestaan op 4, 5 en 6 augustus <<

Aankomende zomer viert Varend Corso op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus haar 20-jarig jubileum op de wateren in en rondom Westland. Het thema is dit jaar ‘Be Happy!’, dus blijdschap, feest en vrolijkheid gegarandeerd! Afgelopen jaar waren er meer dan een half miljoen bezoekers die de boten en hun prachtige versiering kwamen bewonderen tijdens dit gratis driedaagse spektakel op het water en op de kade. Tijdens Varend Corso trekt een kleurrijke stoet van historische schuiten, volledig versierd met bloemen, planten, groente en fruit, in een 80 kilometer lange route door de Zuid-Hollandse wateren. Alle versiering is afkomstig uit de Westlandse kassen. Begeleid door vrolijke muziekgroepen trekt het corso in het eerste weekend van augustus door onder meer Westland, Delft, Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen. Het belooft, evenals voorgaande jaren, weer een prachtig schouwspel te worden van 45 versierde schuiten en sloepen die de tocht over de Westlandse wateren afleggen. De boten van het Kindercorso varen dit jaar voor de vijfde keer voor de gebruikelijke stoet uit. Meer informatie Alle informatie over de route, locaties en doorkomsttijden zijn terug te vinden op varendcorso.nl. Hier kunt u de bonte stoet ook live via de webcam volgen.

>> Suiker voor water ruilen tijdens de Wisseltruc Weken <<

Eén pakje met suiker ruilen voor twee pakjes zonder

Heel Nederland wordt de komende acht weken tijdens de Wisseltruc Weken in de gelegenheid gesteld zich te laten informeren over het suikergehalte van het drinkpakje dat nu in de rugzak van hun kind verdwijnt. Dit drinkpakje kan men in de Wisseltruck omwisselen voor twee pakjes Sourcy Water met een Fruitsmaakje. Sourcy Water met een Fruitsmaakje bevat 99,9% bronwater en 0,1% natuurlijk fruitaroma voor een banaan- of sinaasappelsmaak, en 99,7% bronwater met 0,3% natuurlijk fruitaroma voor een aardbeismaak. Het is bronwater mét een vleugje fruitsmaak en zónder bubbels, suiker, zoetstoffen, E-nummers en zuren die de tanden kunnen aantasten. Sourcy Water met een Fruitsmaakje is daarmee onderscheidend in de markt. Het kan zonder zorgen de hele dag gedronken worden, net als water. Het is daarmee een uitkomst voor ouders die moeite hebben kinderen water te laten drinken omdat hun kind weigert met het veelgehoorde argument dat water ‘vies’ is of ‘saai’ smaakt. Elke smaak heeft zijn eigen figuurtje: Mickey Mouse (aardbei), Donald Duck (banaan) en Pluto (sinaasappel); dat maakt verantwoord drinken ook nog eens leuk.
Van 12 mei tot het begin van de zomervakantie rijdt de Wisseltruck door het land en komt onder andere langs bij de Avondvierdaagse in Utrecht, de Strong Viking Family Run in Amsterdam, de Zeepkistenrace in Apeldoorn, Share a Perfect Day in Hilvarenbeek en het Brakkenfestival in Breda. Vanavond is de Wisseltruc bij de Avondvierdaagse in Houten bij Sportpark de Kruisboog. Wie de Wisseltruck misloopt, maar graag de Suikerschijf thuis ontvangt kan deze aanvragen bij Sourcy.

>> Slank ontwerp en bomvol met functies: Marantz lanceert stijlvolle en nieuwe NR1608 en NR1508 netwerk-AV-receivers <<

Marantz, een marktleider in geavanceerde audiotechnologieën, kondigt twee nieuwe en slanke netwerk-AV-receivers aan, de NR1608 en NR1508, die de nieuwste home theatre-functies combineren met het gemak van multiroomtechnologie, en beide ontwerpen zijn zo gebouwd dat ze in de smalste ruimtes passen. Sinds een paar jaar zet Marantz de toon voor compacte AV-receivers met modellen bomvol ultramoderne functies en prestaties in een slanke uitvoering die in iedere ruimte past. De NR1608 en NR1508 passen helemaal in deze tijd met functies zoals compatibiliteit met de nieuwste 4K Ultra High Definition-videoinhoud, waaronder Dolby Vision én de legendarische Marantz-geluidskwaliteit voor zowel film als muziek. Beide modellen zijn ontworpen om het middelpunt van een compleet thuisentertainmentsysteem te vormen en hebben bovendien een breed scala aan functies, zodat u uw favoriete muziek kunt delen en beleven. Denk hierbij aan streaming via een netwerk, Bluetooth en Airplay vanaf draagbare apparaten en het HEOS draadloze multiroomsysteem.

>> Shopping Special – Fashion & Beauty <<

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s