W.O.W. blog

Wat een prachtig weer hebben we de laatste weken genoten. De badpakken en bikini’s worden steeds vaker uit de kast getrokken. De meisjes hebben gezellig gespeeld met het grote golfslagbad van Playmobil. Ook hebben we al weer een paar keer het zwembadje opgeblazen. Een reuze handig product zijn de Sweakers daar glijd je niet meer mee uit in-en-om het zwembad en heb je de tips van Linda over leuk en veilig zwemmen al gelezen? Wij maken ons in juni op voor deelname aan de Zwem4daagse. In vier avonden halen de meisjes ongemerkt de basisvaardigheden van het zwemmen weer op door de actieve badmeesters aan de kant: “Maak je lang …”, “Strek je uit …” met als grote finale de medaille-uitreiking. Hier volgt de prijsuitreiking van maar liefst drie winacties van Thuisleven:

Bekendmaking winnaars

Zoals beloofd nog twee winnaars van het boek ‘AD(H)D, hoe haal je het uit je hoofd?’ Willen Pien van Roy en Linda Post zo snel mogelijk het adres doorgeven waar het boek naar gestuurd kan worden.

Jacques Leliveld laat zich de thee van Theefit goed smaken! Stuur je ons voor 7 juni een berichtje om je prijs te claimen?

 

 

collage-2017-05-15Het Pluche Zoef Zoef dier van Vtech zoekt een mooi plekje bij Mariska van Dun. Wil je goed voor dit beestje zorgen?

Claim je prijs voor 7 juni 2017.

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAAR(S)! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen. Dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s